9 spôsobov, ako nosiť slamené kabelky

Slamené kabelky v minulosti nehrali až taký veľký prím. Aspoň nie za hranicami krásne slnečných piesočnatých pláží. Alebo tých kamienkových chorvátskych... Posledné dva roky sa však objavujú čoraz častejšie, nestránia sa ich ani väčšie módne značky ako Zara. Nečakane sa začali nosiť takmer ku všetkému, dokonca aj mimo bazénového prostredia. Dokázali však, že tu nie sú iba na chvíľu. Neobmedzuje ich jednotný tvar ani veľkosť, sú flexibilné a ľahko kombinovateľné. Spája ich jediné – úplet. Ak stále pochybujete o čare slamených kabeliek, nechajte sa inšpirovať deviatimi spôsobmi ich každodenného nosenia!
 

#1

 

Spájanie trendov je zábava. Slamenú kabelku skúste zvoliť k výrazne vzorovaným letným šatám, ktoré nemusia byť nudné ani strihom.

 

#2

 

Nie je dôvod, aby ste sa nohavíc vzdávali pri vyšších teplotách a nahrádzali ich sukňou. Ľahké voľné materiály s kratšou dĺžkou sa skvelo hodia k letnému feelingu slamených kabeliek.

 

#3

 

Čo je viac jednoduché ako sukňa a biele tričko? Práve preto je to taký obľúbený go-to-outfit, ktorý môže zaujímavo doplniť práve slamená kabelka cez plece.

 

#4

 

Vysoké teploty stúpajú aj v meste a veľakrát sa nevyhneme letným kúskom na pracovisku. Pracovné nasadenie často vyžaduje väčšiu kabelku, ktorej sa nemusíte vzdať – má aj štýlovú slamenú verziu.

 

#5

 
 
Skúste slamenú kabelku, ktorú ste doteraz nosievali len na pláž, skombinovať namiesto plaviek s overalom. Využiť pri tom môžete aj jej farebné detaily. 

 

#6

 

Pletené materiály sa nestrácajú ani v mestskom prostredí. Kabelka do ruky krásne vynikne na svetlomodrej džínsovine.

 

#7

 

Aj pletená kabelka môže hrať hlavnú úlohu v outfite. Všestranná, bez potreby ďalšieho dolaďovania k niečomu inému. Jednoducho si ju ráno vezmite a určite sa nesklamete.

 

#8

 

Outfit robia detaily. Tie môžeme pozorovať rovnako na slamenej kabelke, ako aj inde. Oplatí sa s nimi experimentovať, nebojte sa siahnuť aj po leoparďom vzore.

 

#9

 

Už malá, nenápadná slamená kabelka dokáže outfit zaujímavo okoreniť. Pohodlný, každodenný look môžete dosiahnuť jej spojením so zaujímavým, vzorovaným kimonom.

Sú teda slamené kabelky trendom na jedno leto? Zabudnite... S čistým svedomím ich môžeme prehlásiť za neodmysliteľnú súčasť teplých dní. Stali sa prirodzené ako „žabky“ k vode. Pletený, drevený či bambusový dizajn sa momentálne rozbehol prostredníctvom kabeliek Cult Gaia, hoci ak by ste hľadali, určite ich nájdete aj v šatníkoch vašich mám. Sú jednoducho natoľko zaujímavé a jedinečné, že je nemožné, aby boli iba na jednu sezónu. Slamené kabelky tváriace sa ako košíky, veľké tašky, cez plece či do ruky, okorenené o farebné detaily či pom-poms guľôčky. Darmo, pri každom outfite sa chtiac-nechtiac stavajú do pozície statement kúsku.
 

 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Terez

Študentka žurnalistiky, ktorá síce od detstva behá s mikrofónom, no našla sa až pri písaní. Rada ráno stojí pred skriňou a nevie, čo si obliecť. Rada nosí veci, nad ktorými babky prevracajú očami. Rada jedáva nezdravé veci a rada cvičí, cestuje. Rada žije život, ktorý má.

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy