Answear spustil veľký letný výpredaj: Toto sú naše TOP úlovky!

Módna internetová platforma spájajúca viac ako 300 módnych značiek z celého sveta prichádza s veľkým letným upratovaním. Answear spustil letný výpredaj plný nadupaných kúskov skôr, než sme stihli plánovať dovolenky. Redakcia Lovely sa rozhodla ukázať vám výberovky, ktoré berie všetkými desiatimi do teplých slnečných dní. Nemusíte čakať do konca sezóny. Inšpirujte sa a nájdite si svojho letného favorita „za babku“ práve teraz.
 

 Mery: ,,Pásiky a harmonické kombinácie"

 

V poslednom čase ma neskutočne baví kombinovať pásikavé kúsky. Vždy sa snažím, aby aspoň jedna farba bola obsiahnutá v oboch vzoroch, výsledok potom pôsobí harmonickejšie. Obzvlášť sa mi páči, že outfit  je doladený sandálmi na platforme, ktoré sú mimochodom tiež v zľave! Nikdy nekupujem full look, ale tentokrát asi spravím výnimku :D

O mesiac idem na dovolenku a potrebujem niečo, v čom dokážem skryť trojchodovú grécku večeru + 3 kopčeky zmrzky. Bingo! Tieto voľné šaty sú ako stvorené na tento účel.


 

 Poppy: ,,Košeľové šaty a slamené doplnky"

 

Nie, ani tento rok sa mi nepodarilo naplniť novoročné predsavzatie o fit postave na leto. Našťastie mám jedno veľké eso v rukáve – košeľové šaty. Zbožňujem ich! Skvele skryjú čo potrebujem, sú pohodlné, vzdušné a ako bonus vyzerajú skvele vždy a všade. Tento rok si ma získali hlavne pásikové prevedenia, šaty v červenej farbe a vzdušné ľanové materiály.
 
Ku košeľovým šatám určite zvolím pohodlné šľapky, ktoré na nás túto sezónu vykukujú odvšadiaľ. A ja zas pokukujem po slamenej kabelke, ktorú využijem okrem dovolenky aj na bežné nosenie.

 
 

 Sue: ,,Obľubené volány a komfortné culotky"

 

Redukcia nákupného zoznamu na nevyhnutnosti nepatrí medzi moje obľúbené disciplíny. No, ak mám selektovať chuťovky na leto 2018, tak volím jednoznačne volány na akýkoľvek spôsob. Sú skvelými maskérmi a pomocníkmi pri vytváraní požadovaného finálneho looku. Takýto typ módnej psychózy mi absolútne neprekáža.
 
Ó, a nesmiem zabudnúť ešte na pohodlné culottes (v klasickej alebo v overalovej podobe), ktoré si poradia s akýmkoľvek topom a druhom obuvi. Tento kúsok zahreje každú streetovú dušu.

 
Nezabudnite ešte na jednu vec, Answear má stále letné zľavy až do 50%, tak to nepremeškajte!

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy