Čo si zobrať na oslavu ak nechcem šaty

Večný problém žien, večná otázka „Čo si mám na seba obliecť?“ Pýtame sa ju snáď pri každej spoločenskeh príležitosti, ktorej sa chceme zúčastniť. Či už idete na rodinný obed alebo von s priateľmi, vždy sa zamýšľame nad tým, čo si obliecť. Dnešný článok vám bude slúžiť ako inšpiračný pomocník, ak sa budete chystať na party ale šaty budete chcieť radšej  nechať doma na vešiaku. Ako sa zladiť a po čom siahnuť ak chceme ísť na party v inom kúsku ako v šatách? Poďme na to :)

 

Overal

 
(zdroj: pinterest.com)
 

Obľúbené alebo zatracované. Také sú overaly. Pre niekoho je to retro móda, iní si myslia, že tento kúsok má naozaj svoje čestné miesto v skrini. Ja patrím k tej druhej skupine. Keďže overalov tak veľa po ulici nechodí, je väčšia šanca, že s ním vytvoríte originálny a neokukaný look, ktorému bude len ťažko niekto konkurovať. Toto platí hlavne v prípade ak idete na spoločenskú udalosť, oslavu, party a nechcete tam nájsť svoju vernú kópiu. Treba však mať na zreteli jednu vec a to, že tento typ oblečenia nesedí každej postave. Ženy – hrušky, ktoré majú širšie boky, by mali vybrať zo skrine radšej nohavice rovného strihu, ke‫ďže overal zvýrazňuje boky a zadok a to pri tomto type postavičky  zvýrazňovať nechceme.

 

Kulotky alebo krátke nohavice?

 

(zdroj: pinterest.com)

Kulotky sa vrhli do našich skríň minulú letnú sezónu a myslím, že stále s nimi budete vedieť byť štýlová. Opäť sú tu určité veci, ktoré treba mať na pamäti. Ich dĺžka ku kotníkom, nemusí sedieť malým drobným ženám, s kratšími nôžkami, keďže ich táto naoko nešťastná dĺžka môže zatláčať viac k zemi. Pri menších ženách odporúčam kombinovať kulotky s vysokými opätkami alebo platformami. Ak by vám aj tak vadila ich dĺžka, skúste si ich skrátiť o par centi a máte po probléme. Krátke nohavice, hot pants, bermudy alebo akýkoľvek typ krátkych nohavíc, je v kurze s menšími obmenami stále, takže ak ste klasik, siahnite na istotu a kombinujte krátke nohavice s jednoduchým topom z padavého materiálu a hneď pridáte do svojho looku tú pravú eleganciu.


Kostým je OUT! Určite?

 
(zdroj: pinterest.com)
 

Ak si spomínam presne, kostým bola výbava, ktorú mala pomaly každá žena v 90-tych rokoch. A veruže keby som spravila výpad do skrine mojej mami, tiež by som tam jeden našla. Doba sa mení a dnes už kostýmy nemusia vytvárať mužskú siluetu vďaka veľkým vypchávkam na ramenách. Dnes vie byť kostým veľmi ženský a sexy. Ak ste odvážna a viete nosiť sexy veci s gráciou, kľudne môžete mať pod sakom iba podprsenku alebo nič. Nohavice v slim tvare alebo práve naopak pallazo nohavice, super doladíte sakom a party môže začať. Na krk si dajte pekný jemný choker, ktorý skvelo doplní odhalený dekolt.

 

Pánsky štýl na party

 

(zdroj: pinterest.com)

Pánsky štýl v ženskom prevedení, možno nezodpovedá posledným trendom, ale je to klasika , ktorá si vždy drží svoju latku hore. Košeľa s kravatou alebo motýlikom, vyzerá veľmi sofistikovane na žene a má to určitý šmrnc. Ak pridáte do pánskeho looku, ženskú eleganciu a jemnosť, party outfit, s ktorým idete vždy na istotu je na svete. Modelky, herečky a iné známe osobnosti to vedia a preto sa neboja vyjsť do spoločnosti práve v takom outfite. Za mňa rozhodne super variácia k party šatám alebo sukniam.

 

Doplnky

 

(zdroj: pinterest.com) 

Kamene, trblietky, minimalizmus, colorblocking, monochromatickosť- to všetko je dovolené v doplnkoch na party. Kabelky vyberajte menšie, skôr do ruky, kde si dáte naozaj iba to potrebné. Ich väčšie sestry nechajte doma, keďže na party by mali byť kabelky malé aby nebudili pracovný dojem. Kľudne môžete experimentovať aj s transparentnými kabelkami, ktoré sú práve vďaka ich priehľadnosti v celku univerzálne. V šperkoch je to naozaj iba o vás a o vašom v kuse. Šperky si vyberajte podľa svojho vkusu, ale dbajte na to, že ak sú raz výrazné náušnice, výrazný náhrdelník ich môže skôr zatieniť ako doplniť.


Krátky sprievodca party oblečením je na konci, a dúfam, že už od teraz budete potrebovať oveľa menej času na vymýšľanie vašich originálnych outfitov na akúkoľvek oslavu ale party.

 

 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

DonnaIveh

Blogerka a stylistka v jednom, ktorá sa hrá s módou so srdcom a podľa jej vlastných trendov. Farby, textúry, materiály a strihy sú na móde najkrajšie tak prečo s nimi nepracovať!

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy