Fashion LIVE! 2018: Čo nám prinesie najväčšie módne podujatie Slovenska?

Jeden z najočakávanejších módnych eventov na Slovensku sa už po šiesty raz vracia do hlavného mesta. Priestory Starej tržnice sa opäť zmenia na módnu džungľu, ktorá ponúkne to najlepšie zo sveta zvučných návrhárskych mien i šikovných študentov odevného dizajnu.
 

Materiálové metamorfózy

 
Do svojich diárov si zapisujte dátum od 17.10. do 19. 10. 2018. Uvedené tri dni budú nadupané kvalitnými slovenskými a zahraničnými dizajnérskymi prevedeniami. Prípravy na módne podujatie sú v plnom prúde a organizátori nenechali ani tento rok nič na náhodu. Návštevníci sa môžu tešiť hneď na niekoľko noviniek. Šiesty ročník eventu kladie do centra pozornosti látku ako takú. Nosnú tému, ktorej sa bude prispôsobovať aj celkový vizuál interiéru a prehliadkového móla, predstavuje „Materiál a rôzna práca s ním.“
 

Dizajnérska paleta

 
Návrhárske obsadenie aktuálneho ročníka bude pestré. Objavia sa stálice ako Boris Hanečka, Marcel Holubec W., Lenka Sršňová, Petra Kubíková i Martin Hrča. Z českej módnej scény sa môžete tešiť na svojrázny pohľad do ženského sveta, ktorý prinesie Kateřina Geislerová, ale i na prehliadku luxusného prádla v znamení haute couture z dielne Terezy Vu.
 
Za študentské rady sa so svojimi čerstvými kolekciami predstaví Ateliér odevného a textilného dizajnu z Ústí nad Labem a takisto Ateliér 343 z VŠVU v Bratislave. Tešiť sa môžete aj na víťazku minuloročnej kategórie Fresh dizajnér – Teréziu Feňovčíkovú, ktorá v piatok večer predá svoje žezlo novému dizajnérskemu objavu. Tento rok sa do odovzdávania cien môžu zapojiť takisto diváci FL!.
 


Minuloročný Fashion LIVE! 2017

Medzitým v priestoroch tržnice

 
Počas módnych osláv budú pre záujemcov okrem  prehliadok prichystané aj dizajnérske showroomy, v ktorých si budú môcť zakúpiť jedinečné kúsky oblečenia. Keďže myšlienka upcyklácie nabrala za posledné mesiace na intenzite nielen v zahraničí, organizačný tím dáva znovu priestor aj tejto oblasti. Na FL! 2018 sa predstaví Mária Štráneková a obohatí módne trojdnie autorskou výstavou reflektujúcou udržateľnosť v módnom priemysle.  
 
 

Zakončenie vo veľkom štýle

 
Nový vietor pre milovníkov módy prichádza v podobe afterparty – tá sa bude konať v sobotu 20.10.2018 v bývalých Tlačiarniach Svornosť. Ide zaujímavý, doposiaľ „neokukaný“ industriálny priestor, ktorý onedlho podstúpi rozsiahlu rekonštrukciu. O program sobotňajšej noci sa postará Michaela Bednárová, zakladateľka značky PUOJD, so svojou módno-tanečnou performance a pri mixážnom pulte budete mať možnosť zhliadnuť samotných dizajnérov z Fashion LIVE!. Lístky na sobotňajší event budú dostupné aj pre verejnosť.
 
K novinkám a informačnému prehľadu FL! 2018 vám pripájame aj podrobný program. Lístky na event ako aj na afterparty si môžete zakúpiť v predpredaji na www.inviton.sk alebo priamo na mieste.

 
My sa už nevieme dočkať. A čo vy? Príďte spolu s nami osláviť módny sviatok a znovu rozšíriť šatníkové obzory.
 

 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy