Instareport – Čo nosili Slovenky na tohtoročných festivaloch?

Nespútaná zábava, kvalitná hudba, ale aj vychytané módne kreácie – aj toto sú charakteristiky slovenských festivalov. Tie sa bezpochyby snažia ísť ruka v ruke so zahraničím. Nielen v oblasti hudby, ale aj v módnom kruhu. Viacero z nás preto netrpezlivo vyčkávalo na dátumy, počas ktorých  festivalový boom zasiahol vzdialenejšie krajiny a my sme mohli smelo čerpať inšpiráciu. A podarilo sa!  Žienky stavili na do bodky premyslený dress code i na spontánne módne kreácie. Takto sa vynímali jednotlivé festivalové kúsky na postavách slovenských žien.

# batohy vs. ľadvinky


Naši neodmysliteľní pomocníci dostali okrem praktického využitia aj dizajnový rozmer. Všetko potrebné sa tohto roku zmestilo do šikovných ruksačikov a familiárnych ľadviniek. Tie doklepli celý outfit unikátnosťou.
 
 

Nechávaš ma čakať a a ja nemám čas #grape2017 #wakivaky #notimetospare #industrial #tattoo

Príspevok, ktorý zdieľa Majka Demáčková (@majulienocka),

 

#vicesrdicekprobaru #ledvinka #grape2017

Príspevok, ktorý zdieľa Bára Opletalová (@re.bara),

# slamené klobúky


Žiadne slamené vdovy, ale štýlové ženy, ktoré ukázali, že doplnkov sa báť netreba. O to viac, keď slamené accessories zažívajú v slnkom oblievaných uliciach veľký návrat. Nielenže vyzerajú vkusne, ale chránia aj pred ostrým slnkom. Keď sa móda snúbi s praktickým využitím, čo viac si môžeme priať?
 
 

# tričká, ktoré rozprávajú

Klasika, ktorá je pohodlná a ohlási vašu aktuálnu náladu, rozpoloženie alebo manifestuje celoživotnú filozofiu. Tričká s ilustráciami, so sloganmi vtipnými alebo ironickými majú svoje čestné miesto na festivaloch každý rok. 
 

# topy, topy, topy


Crop topy, topy na jedno rameno, strapce a volány. Ženské, svieže, odkývajúce toľko, koľko samotná majiteľka dovoľuje. Kúsok oblečenia, ktorého nosenie si užívate, pretože pravých slnečných lúčov prinášajúcich tridsaťstupňové teploty je v porovnaní so zimným obdobím málo.  
 
 

Celý

# hlavne pohodlne


Tohtoročná festivalová sezóna sa tešila módnym prírastkom v štýle comfy módy. Tá obsahovala pohodlné mikiny, svetre, wide leg nohavice, ale aj obľúbené tepláky. Všetko vzdušné a z čo najlepších materiálov. Nesmieme zabudnúť ani na tenisky, ktorým ďakujeme, že sme to celé vystáli bez ujmy na chodidlách.
 
 

kolotocariny #pohoda2017

Príspevok, ktorý zdieľa Michal Koštenský (@m_kostensky),

# šaty a overaly


Fashion asociácie, bez ktorých si nevieme predstaviť prežívanie letných horúčav, júlových večerov na terasách ani augustových tancovačiek pod holým nebom. Tohtoročným festivalom šéfovali vzdušné materiály šiat s bohatým printom.
 

# lenonky


Okuliare nepodliehajúce času. Lenonky boli a sú symbolom veľkej generácie slobodných ľudí, ktorí milujú život a vedia si ho vychutnať plnými dúškami. Možno aj preto pretrvávajú v rebríčku obľúbenosti módnych doplnkov festivalov na poprednom mieste.

 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy