Kabáty a bundy, do ktorých sa môžete zababušiť túto jeseň a zimu

Zmier o poklese teplôt je definitívne podpísaný, babie leto nám stihlo zamávať na rozlúčku a my ponárame svoje hlavy do skríň plniacich sa pleteninou, kabátmi a štrikovanými šálmi. Na nedostatok sortimentu v nákupných centrách sa nemožno sťažovať. Horšie na tom je naša nerozhodnosť. Ak doteraz brázdite uličky obchodov a hľadáte verného spoločníka do chladného počasia, ponúkame vám zopár tipov na niečo štýlové a unikátne.

Prešívané bundy

 
 
Snažíte sa nájsť pravidlá pre výber svojej prešívanej bundy? Jednoducho neexistujú. Veľké, kolorované, zamatové – presne podľa vašej chuti. Tento kúsok v sebe snúbi športovú módu, bezprostrednú módu z ulice i celebritné kolekcie. Minuloročný koncept nadýchaných puffer búnd speváčky Rihanny bol posunutý na vyšší level.

 

Káro

 
 
Uplynulá oslava módnych dní Fashion Live! 2017 predstavila na modeloch, ale i na samotných návštevníkoch tento old school vzor v pomerne vysokej koncentrácii. Sezóna jeseň/zima 2017 bude bezpochyby patriť káru. Za nadčasovosť vzoru hovorí jeho predávanie z generácie na generáciu. Prvok, ktorý spája módneho ducha starých mám, mám a dcér, si získava popredné miesto na trhu. Nemusíte siahať len po zemitých farebných kombináciách, káro ponúka možnosť prešitej textúry žiarivými farebnými variantmi.

 

Kabát s opaskom

 

Máte kabát z minulej sezóny, ktorý by ste nevymenili za nič na svete, ale zároveň túžite po malej zmene? Inšpirujte sa tipom od svetových dizajnérov navrhujúcich pre značky ako sú napríklad Loius Vuitton. Tí do svojich kabátov aplikujú rôzne druhy výrazných opaskov. Skvelá voľba ako zreparovať starší kúsok na trendovú záležitosť.

Patent coat

 

Futurizmus transformovaný do kusu látky – aj takouto charakteristikou môže disponovať váš nový spoločník do každého počasia. Minuloročný ošiaľ, ktorý vznikol okolo tejto lesklej uletenosti sa tento rok pretavil do nových tvarov a dĺžok. Stačí si už len vybrať farbu, ktorá bude kontrastovať s vašu módnou dušou.

Umelá kožušina

 

V šľapajách talianskeho módneho velikána idú aj najnovšie módne trendy. Po tom, čo sa značka Gucci rozhodla vyradiť z budúcoročných kolekcií pravé kožušiny, sa v módnom priemysle začali topiť ľady rýchlejšie. Honba za pravou kožušinou bude v obchodoch o čosi náročnejšia. Áno, aj umelá kožušina môže zanechať kráľovský dojem. Stačí sa pohrať s farbou textúry, so vzorom a s dĺžkou. Kabát z umelej kožušiny sa môže stať tvojím masterpiece aj v kombinácii s pohodlnými džínsami a block heels čižmami.

 

Trenčkot

 

 
Ak vám nesadla ani jedna z predchádzajúcich možností a ste srdcom klasik za každých okolností, starý dobrý trenčkot vám oplatí vašu investíciu. Tento typ kabáta nepodlieha trendom ani módnym predpisom. Trenčkot v zemitých farbách kombinujte s bielymi teniskami, širokými nohavicami.


Viac Lovely Inspo:
 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy