Akých 5 svetrových trendov odhalila tohtoročná jeseň? Tretí si zamiluješ!

Chladné rána a chladné večery nám dávajú nenápadne na známosť, že tenké ramienka a obľúbené topy si dávajú sezónnu dovolenku. Naopak, svoje zuby si už brúsi azda najfarebnejšie ročné obdobie – ako vonku, tak aj v móde. Jesenné obliekanie a kombinovanie je ďaleko zábavnejšie ako sa na prvý pohľad zdá. O to viac, keď sa statement kúskom looku stanú pohodlné svetre. Favoritov, ktorí budú valcovať tohtoročné chodníky zapadané lístím, vám predstavíme v dnešnom článku.
 

1.manžety posiate detailmi

 

Šikovný trik ako upriamiť pozornosť na menej „okukávané“ miesto konkrétneho kúsku oblečenia. Detaily na manžetách sa budú vynímať vo veľkom štýle. Vlastniť takýto typ svetra je niečo ako držať v rukách originálny dizajnérsky kúsok. Huňaté manžety, manžety s aplikáciami či tie s rýdzo slovenskou ľudovou výšivkou. Malé detaily, ktoré robia veľkú reklamu. A vôbec nebude vadiť, keď si zabudnete vziať  obľúbené hodinky. Manžetky dokážu stopercentne nahradiť akýkoľvek doplnok.
 

2. šnurovanie na sto spôsobov

 

Obľúbené šnurovačky na svetroch dostávajú druhotný význam. Túto jeseň sa nebudú objavovať len ako aplikácia na spodnej bielizni. Nájdete ich na rukávoch, na chrbte alebo po bokoch svetra. Lace up trend sa stal neodmysliteľnou súčasťou streetového štýlu a milujú ho ženy po celom svete. (Myslím, že muži ho na nás zbožňujú ešte viac.) Christian Dior posunul trend šnurovačiek na vyššiu úroveň a spôsobil tak celebritný módny ošiaľ.

 

3. volány a ozdôbky

 

Zdá sa vám pletený sveter príliš obyčajný? A čo poviete na jemne nazbieranú látku vytvárajúcu volány po celej dĺžke rukávov? Volány spolu s drobnými ozdobami patria k ďalšej alternatíve, ktorá oživí najvyhľadávanejší kúsok jesene. Funny sveter posiaty farebnými aplikáciami sa zas rýchlo zaradí medzi unikátnosti vášho šatníka.
 

4. zvonové rukávy

 

Uplynulú letnú sezónu sme sa vytešovali z balónových rukávov na topoch, na košeliach či na šatách, no tentoraz zmenia svoje pôsobisko a upnú sa na svetre. Romantika z ulíc premieňa všednú pleteninu na hodnotné módne dielo. Kombinujte s džínsami alebo s rifľovými sukňami áčkového strihu. Z topánkového sveta odporúčame hity sezóny – mokasíny a chealsea čižmy.


 

5. „polovičný zips“

 

Keď sa retro vráti do módy, vyzerá to aj nejako takto. Takzvaný falošný sveter zažíva svoj veľký návrat. Buď v oversize podobe, alebo v rolákovom prevedení. Skvelo sa hodí nielen k slim fit nohaviciam s vysokým pásom ale aj k wide leg nohaviciam. Opäť inšpirácia zo sveta mužov, ktorej vieme dať nový nádych. Ak obľubujete výstrihy, máte jedinečnú príležitosť vlastniť kúsok „dva v jednom.“ Zipsujte podľa aktuálnej nálady. 

Lovely inšpirácia:


(Zdroj foto: Pinterest.com)

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy