Trendy, ktoré by ste mali ešte v tomto roku vyskúšať

Naše láskavé módne záležitosti. Aj tak by sa dali nazvať univerzálne kúsky tvoriace gro nášho šatníka a nepozerajúce na trvácnosť jednej sezóny. Káro, ružová farba, rifle na traky, chealsea boots i off shoulder si žiadajú nových spoločníkov. Ak si chcete svoju zbierku doplniť o kúsky, ktoré vám ju pomôžu refreshnúť, inšpirujte sa nasledujúcim zoznamom.
 

# ustrihnuté z nohavíc

 
 
Skvelá správa pre milovníkov rifľoviny. Táto módna záležitosť si nikdy neberie dovolenku. Preto budete rifľovinu pohladenú atramentom nosiť do sýtosti naozaj ku všetkému a teraz aj v upravenej podobe. S takzvanými cropped jeans môžete vytvárať nekonečné topánkové kombinácie – či už máte chuť byť o pár centimetrov vyššia, alebo potrebujete zapadnúť do rýchleho tempa ulice.

 

# asymetrické sukne

 
 

Kráľovské materiály ako sú koža, zamat alebo semiš v kolaborácií s rôznou dĺžkou nepravidelného strihu. Vďaka módnym dizajnérom si sukne zamilovali aj tí „viac nohavicoví maniaci“. Vlastniť takýto kúsok určite nie je na škodu, pretože vám pomôže zachrániť outfity všedných dní. Stačí si vybrať svoju farbu a materiál, v ktorom sa budete cítiť komfortne. Povedzme si na rovinu, sukňa v koženej podobe nie je záležitosťou pre všetkých.

 

# booties

 
 
Topánky, ktoré dokážu zabezpečiť pohodlný look počas troch ročných období. Lesklý variant alebo ten s kvetinovým vzorom a statement podpätkom udrží tvoje chodidlá štýlovo v teple. Pre večne uzimených je v ponuke kombinácia s nohavicami, na otužilejšie dámy čaká midi sukňa.  

 

# nohavicové komplety

 

Nohavicové komplety už dávno nepatria iba do kancelárií. Sú vďačným spoločníkom nielen firemných večierkov, ale aj bežných dní. Medzi ich nesporné výhody patrí to, že jednotlivé časti možno od seba oddeliť a vyskladať si množstvo ďalších variabilných lookov. Funkčnosť a jednoduchosť vzhľadu sa snúbi s doplnkami, ktoré tento typ outfitu skutočne nechá vyniknúť. Celý vzhľad dokážete podčiarknuť napríklad výberom netradičného opasku. Trendová záležitosť je na svete.  


 

#„rifľovka“

 

Navždy spolu. Aj takto by sa dal deklarovať vzťah, ktorý majú s touto rifľovou stálicou viacero z nás. Sprevádza naše kroky už od detských čias, prežila si pubertálne výjavy pri našich hudobných platonických láskach a neodmietneme ju ani po rokoch. Rifľová bunda je dostupná celej palete našich módnych nálad. Podporí oversize vzhľad, ale nepohrdne ani čiernymi šatami.
 

# rázporky na každú príležitosť

 

Jeden zo spôsobov ako udať definíciu ženskej siluety. Či už je len jeden, alebo sa nachádza na oboch stranách, pôsobí oveľa viac príťažlivejšie než akékoľvek pokusy o prehnané dokazovanie si ženskosti vtrepávaním sa do najužších šiat, ktoré doma máme. Rázporky sú vítané nielen na sukniach a na šatách, zaujímavým kúskom z tejto kategórie bude určite sako, predĺžený blejzer alebo džínsy.
(Zdroj foto: Pinterest.com)

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy