Letné kabelkové trendy do mesta i na dovolenku: Do týchto kúskov budete chcieť investovať

Aj keď sa to v šatníkových radostiach v tomto období redukuje na minimum, sú záležitosti, ktoré na teplote nepridávajú. Nevieme si bez nich predstaviť denné brázdenie ulicami a ony si zase nevedia predstaviť svoje bytie bez nášho organizovaného chaosu. Kabelky, tašky, najmilovanejšie doplnky. Vždy pripravené zachraňovať naše dni a outfity. Toto je zoznam povinnej kabelkovej literatúry na najbližšie letné dni.

Slamené kabelky

 

Príbehy z denníkov minimalistiek ožívajú v momente, keď siahame po slamených kabelkách. Bonus pre vás, ak ich ladíte k looku v zemitých tónoch.

 

Prútené kabelky

 

Ani prútené kabelky neostávajú nič dlžné svojej povesti obľúbeného doplnku posledných mesiacov. Už ste si našli svojho favorita?

Háčkované kabelky

 

Kiežby sme si všetky oslovili zručnosti našich mám a starých mám a mohli si doma zriadiť malú háčkovanú výrobňu. Pre tie, ktoré toto remeslo neovládajú, máme v ponuke vyberané kúsky.

 

Sieťovky

 

Ukázať všetko, čo v nich ukrývate. Takto znie hlavné pravidlo nosenia. Už dávno nie sú len záležitosťou spájajúcou sa s nákupom potravín.

Ľadvinky

 

Ak ste rozhodnuté pre športovejšiu verziu vášho ja, ponúkame široký výber ľadviniek, ktoré nikdy neomrzia. Nebojte sa experimentovania a pokojne si ich doprajte aj k akémukoľvek kúsku oblečenia. Dovolené je všetko.

 

Korálkové & perlové

 

Nie všetky sme zvyknuté na prítomnosť šperkov v našom každodennom živote. No máme za ne ekvivalentnú náhradu, ktorú môžete mať vždy pri sebe.

Bucket bags

 

Neviete sa rozhodnúť medzi ruksakom a kabelkou? Spravte bucket bag kompromis. Praktickosť sa snúbi so štýlom v priamom prenose.

 

Priesvitné

 

Po priesvitných topánkach prichádzajú na rad priesvitné kabelky. Keď nemáte čas na vymýšľanie zložitých outfitových kombinácií, túto povinnosť na seba prevezme práve takýto kúsok. 
 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy