Nemáte čo na seba? Inšpirujte sa jarnou blogerskou nádielkou

„Nemám si čo obliecť.“ Fráza s obľubou vypúšťaná pred šatníkom počas ranných rituálov – bez ohľadu na to, či ide o skutočnosť alebo len o ďalšie nákupné blúznenie. U mužov vyvoláva alergickú reakciu, u žien potrebu prevetrať kreditku. Absolvovali ste už jarný refresh šatníka a aj napriek tomu neviete ako zakomponovať nový overal do procesu? Slovenské blogerky vám utekajú na pomoc. Prinášame šesť inšpiratívnych feedov jarnej nádielky.

@styleofbecca

 

Slovenská Pocahontas s vycibreným vkusom. Z jej instagramového účtu sme pre vás vybrali look, ktorý bude nenáročný na prípravu. Maxi šaty a rifľová bunda sú must have nielen tejto sezóny. Ak doplnky – tak jemné a sofistikované. Pridanou hodnotou budú slamené i ratanové kabelky. Tie sa z pláže smelo presunuli do ulíc. Rady o „aspoň jedných bielych teniskách“ sú znovu na mieste. V období jar/leto 2018 nájdu širokospektrálne uplatnenie.

@lapkinn

 

Zastúpenie z metropoly východu hlási jasnú pozíciu volánov a romantiky. Skladané sukne si môžete dovoliť aj v prípade, že vaša výška nepresahuje 160 centimetrov. Stačí si vybrať sukňu s lemom, ktorý sa bude dotýkať vašich topánok. Pri doplnkoch nebuďte skúpe na kruhový detail. Tento ľúbivý outfit od @lapkinn si zamiluje osadenstvo, ktoré miluje kooperáciu elegancie a pohodlnosti na jednom mieste. 

 

@lydpetrus a @redpoppyzuz

 

Námornícka modrá je stále v kurze. Tmavý kúsok oblečenia si žiada oživenie v podobe výrazného opasku alebo ľadvinky. Ak sa chystáte čerpať inšpiráciu z pánskeho šatníka, fanny pack v úlohe opasku zvýrazní váš pás tak, ako sa to žiada. V prípade farieb sa nebojte zabrdnúť aj do kombinovania viacerých tónov modrej.
 


 

@donnaiveh

 

Demonštrácia nesúca posolstvo „nebojte sa farieb.“ A my hlásame – smelo aj do kombinácie vzorov. Ťažko sa uzatvárať do monotónnosti, keď nám počasie prinieslo to, na čo sme celé mesiace čakali. Oprášte pásikavé veci, tie dokážu urobiť optické divy. Pozdĺžne pásiky sa dokážu vizuálne pohrať s vašou výškou. Nohy hoďte do pohodlia obľúbených poltopánok alebo mokasín.

 

@zrzkastyle

 

Pánsky šik na totálku rozbijú lodičky v tom najlepšom slova zmysle. Voľba pre dámy, ktoré obľubujú voľnosť v obliekaní, ale zároveň nezabúdajú na prítomnosť ženského prvku. Takáto kombinácia je chuťovkou do ulíc. Kárované sako zo zimy bude fungovať ako náhrada koženej bundy a cullotes z minulého roka opäť zapriahnete do procesu. Zuzka, tlieskame!

 

@timeatimbo

 

Pri konci inšpiratívneho listu nesmieme zabúdať ani na pastelové odtiene, ktorých variabilnosť sme ospevovali už v nejednom príspevku. Jemných farebných víťazov roka 2016 môžete pokojne nahradiť za alternatívu pastelovej žltej, fialovej či limetkovej. Kontrastujte s bielou a nezabúdajte na veselé tričko. V doplnkoch sa riaďte heslom menej je viac.

 
 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy