4 výrazné kúsky, ktoré sa ľahko kombinujú

Niekdy je málo viac. Áno dámy, je to tak. Určite ste počuli, že v jednoduchosti je krása a nehovorí sa to len tak pre nič za nič. Aj čisté a minimalistické línie, vedia vykúzliť sofistikovaný a očarujúci look. Ktoré kúsky oblečenia sú tie, ktoré nepotrebujú veľa času na kombinovanie a ľahko a „efektívne“ sa nosia?

Pánska košeľa

 

Verte alebo nie, ale pánska košeľa je v mojom šatníku zastúpená hneď niekoľko krát. Biela, ružová, vzorovaná.. tento oversized kúsok, sa dá kombinovať s nohavicami, sukňou, džínami a vôbec netreba príliš dlho rozmýšľať nad outfitom. Dá sa zaujímavo uviazať, zapraviť alebo si ju môžete len tak nechať jemne rozopnutú, aby vám poodhalila dekolt (vo všetkej počestnosti samozrejme). Rafinovanosť tkvie v tom, že práve na žene vyzerá sexy a to pritom nie je vôbec úzka a vypasovaná na telo.

 

Platformové topánky

 

Kto nemá rád platformové topánky asi so mnou nebude súhlasiť, ale jedným z naozaj statement kúskov, sú práve oni. Zvýraznia aj zdanlivo jednoduchý outfit, ktorý si vyskladáte pred skriňou za 5 minút. Tričko, sukňa a platformy na nohách a hor sa do ulíc. Ak máte predsudky, že sa v nich musí veľmi zle chodiť, možno by ste boli prekvapený.

Keďže platform topánky nemajú opätok ale celú podrážku, chodiť v nich je jednoduchšie ako v opätkoch. Ja sama mám doma niekoľko topánok na platforme a je to pre mňa taká zlatá stredná cesta, keď nechcem siahnuť po teniskách ani po vysokých topánkach. Skúste si ich najbližšie vyskúšať v obchode a poprechádzajte sa. Možno vám jedny padnú do oka.
 

Maxi šaty

 

Čo je ľahšie na nosenie a kombinovanie ako kus oblečenia, ktorý vás oblečenie „od hlavy až po päty“ v jednom. Presne tak, sú to maxi šaty. Jeden celistvý kus odevu, kde sa už len treba rozhodnúť čo si k nim obujete a do ktorej kabelky schováte všetko najdôležitejšie. Aj napriek tejto praktičnosti, ich nevídame na ulici tak veľa. Ak ste vysoká, môžete si dovoliť akékoľvek maxi šaty aj v tej naj maxi dĺžke. Ak ste skôr nižšia postava a nechcete vyzerať ako duch v plachte, vyberajte si dlhé šaty s rozparkom, ktoré poodhalia vaše nohy a skúste si práve k týmto šatám obuť flatformové topánky. Opticky sa predĺži postava aj vaše nožky.

Doplnky

 

Okuliare, náušnice, náhrdelníky, kabelky, prstene – všetky tieto doplnky, vedia vykúzliť dostatočný statement. Veľké náušnice alebo malé naopak minimalistické doplnky, doplnia outfit, ktorý hneď inak „vyznie“ ako bez doplnkov. Aj keď v móde sa pravidlami neriadime, predsa len jedna rada v doplnkoch-šperkoch platí. Ak mám výrazne náušnice, ladím skôr jemné náhrdelníky (ak vôbec nejaké treba) a prstene či náramky.
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €

V skratke, ak niekde pridám, inde uberiem (ak by ste fotili fashion editoriál do magazínu, tam táto rada neplatí vôbec).Kabelky sú naše pomocníčky snáď už od školských rokov a preto je lepšie  mať pár kvalitných, ako veľa nekvalitných a lacne vyzerajúcich. Kabelky sú nielen praktický doplnok ale tým, že ich nosíme skoro každý deň, je dobre si vyberať univerzálne typy, ktoré sadnú k väčšine vašich outfitov, alebo naopak, vyberať výrazné kabelky, ktoré sa ľahko doladia k jednoduchým strihom a farbám.
 
 
Pozrite sa do vášho šatníka, koľko statement kúskov máte vy a aké outfity k nim rada tvoríte. Nechajte sa inšpirovať napríklad našou galériou a vyskladajte si ich podľa vášho gusta. Dámy, práve máme leto a také jednodielne plavky sa nemusia nosiť iba na kúpalisko alebo iba k vode. Nezabúdajte, fantázií sa medze nekladú. :-)

(Zdroj foto: pinterest.com)

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

DonnaIveh

Blogerka a stylistka v jednom, ktorá sa hrá s módou so srdcom a podľa jej vlastných trendov. Farby, textúry, materiály a strihy sú na móde najkrajšie tak prečo s nimi nepracovať!

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy