Farebné kombinácie, ktoré musíte tento rok vyskúšať

Nový rok prináša množstvo možností robiť veci inak. Nemusíme však hneď vymeniť celý šatník, slepo nasledujúc trendy. Celkový dojem z outfitu a novosť môžeme jednoducho docieliť vhodnou kombináciou farieb, ktoré by nám ani nenapadlo spojiť dohromady. Ak ešte stále nie ste presvedčené, či chcete vyjsť zo svojej komfortnej zóny alebo tápate po pomyselnom „nakopnutí“, my vám poradíme spôsob, ako začať!

Dominantou  výberu na rok 2018  sú  žltá a červená. Obe farby sú základom farebného spektra a predstavujú úrodnú pôdu pre módne variácie. Farby vo veľkom ovplyvňujú náladu a nastavenie mysle. Schopnosti červenej a žltej, čoby predstaviteľkám optimizmu, vášne a dobrej energie, vám zaručiť nevieme. Typmi na ich styling vám však zaručene skrátime ranný nerozhodný pobyt pred šatníkom.

žltá + burgundy + navy

 

 

Začnime zhurta. Ak ste stále zvyknutá dolaďovať topánky s kabelkou, to neprekáža. Môžete však skúsiť inú pevnú základňu ako čiernu – tá sa stáva záchranným kolesom pre mnohé. V sviežej kombinácii žltej (prípadne jej prevedení v horčicovej), zmyselnej burgundy a sýtej navy na ňu určite zabudnete. Ak sa bojíte troch farieb, skúste navy zameniť na tmavý denim, aby ste sa cítili komfortnejšie.

žltá + šedá

 


V jednoduchosti je krása. Okrídlená fráza, ktorá platí najmä pri šedých kombináciách. Mnohé ich vnímajú ako nezaujímavé. Táto všedná farba však ponúka možnosti tvorivej kreativity, ktoré netreba brať na ľahkú váhu. Je dokonale mnohotvárna. V kombinácii so žiarivou žltou naberá úplne iné kontúry. Garantujeme vám, že aj vás ukáže úplne v inom svetle.

 

červená + šedá

 

 

Ak neradi experimentujete, ale predsa len chcete skúsiť niečo nové, táto farebná kombinácia je stvorená ako pre vás. Vytiahnete šedú office do nového sveta! Červená vás zaručene rozžiari, o tom niet pochýb. Ak však nechcete strhávať na seba priveľa pozornosti, pridajte ju len ako akcent, napríklad do kabelky.

 

červená + koňakovo hnedá

 

 

Červená dodáva šmrnc ku každodennej hnedej. Z tej sa stala postupom času nová čierna. Máme sklony vnímať ju iba ako základnú bázu, na ktorú vrstvíme. V tejto kombinácii sa z nej však môže stať samostatný hráč, ktorý má rozhodne čo ponúknuť.

 

červená + ružová

 

 

Cukríky, hravosť, detstvo. Červená s ružovou sú nezastaviteľná nostalgia. Odpútajte sa od stereotypu, že patria iba do letných mesiacov. Zažiariť nimi môžete odteraz v akomkoľvek ročnom období. Budete samy prekvapené, ako ľahko sa kombinujú. Výsledný efekt je nezastaviteľný!


 

oranžová + petrolejová

 

 

Všetko je to o detailoch. Ak sa nekamarátite s veľkými farebnými plochami, nemáte inú možnosť. Netvárme sa však, že je to za trest. Punc štýlovosti sa vytvára práve cez maličkosti. Táto farebná kombinácia je nová, nevšedná a práve o to viac zaujímavejšia. Petrolejová dáva možnosť oranžovej ešte viac sa zvýrazniť.

0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €

 

kobaltová + marsala

 

 

Modro-červená kombinácia je stará známa klasika. Rozhodne to potrebuje zmenu a tento rok sme sa jej dočkali. Dnes farby dospeli do luxusnej kobaltovej a marsaly. Podmanivá vínová v spojení s chladnou modrou vytvára priam kráľovskú atmosféru, s ktorou zaručene budete kamarátky.

(Zdroj foto: Pinterest.com)

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Terez

Študentka žurnalistiky, ktorá síce od detstva behá s mikrofónom, no našla sa až pri písaní. Rada ráno stojí pred skriňou a nevie, čo si obliecť. Rada nosí veci, nad ktorými babky prevracajú očami. Rada jedáva nezdravé veci a rada cvičí, cestuje. Rada žije život, ktorý má.

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy