9 párov tenisiek, ktoré obúva aj kráľovská rodina

Dodržiavanie tradícií je pre britskú kráľovskú rodinu alfou a omegou. Všetci sme zvyknutí na predpísaný dress code a akonáhle niečo vytŕča nad hladinu, zbystríme pozornosť. V Spojenom kráľovstve sa formujú poriadne fashion ikony. Objektív fotoaparátu už neraz zachytil príjemné anglické vybočenie z predpísaných pravidiel. Ak by ste potrebovali hľadať inšpiráciu v teniskovej oblasti, pridajte si tento článok do obľúbených záložiek. Princezná Diana si totiž išla athleisure trend dávno predtým, než sa stal populárny, Kate Middleton si zamilovala komfort bez podpätkov a Meghan Markle je fanúšikom teniskovej pohodlnosti už roky.

Kráľovská rodina nosí sneakers. Perfektný oxymoron, no musíme povedať, že len v teoretickej rovine. Prax v podobe verejných prezentácií a súkromných výletov ukazuje, že lodičky dávno nie sú jedinou prioritou v botníkoch rodiny združenej okolo kráľovnej Alžbety. Vaše váhanie pri kúpe nového topánkového páru bude po prejdení nasledujúcich bodov navždy prelomené.

Veja

 

Fotka, ktorá obletela svet. A to doslova. O značke Veja sme toho už popísali veľa a stále toho nie je dosť. Vojvodkyňa Meghan Markle ukázala pár tenisiek svetu počas svojho pobytu v Austrálii a lepšie ani urobiť nemohla.Táto udržateľná alternatíva okamžite stúpla v rebríčkoch popularity a predajnosti.

 

Adidas by Stella McCartney

 

Keď sa spojí bojovnosť dcéry slávneho speváka so značkou, ktorá sa postavila za svoje prešľapy z minulosti transparentným spôsobom, tak vznikajú tenisky reprezentujúce štýl, komfort i etické princípy. K tomu čierne džínsy, raincoat, jedna návšteva Nového Zélandu a ďalšia tenisková vášeň je na svete. Má ten Harry ale šťastie.
 

Adidas Ultra Boost

 

Oslavu prichádzajúceho kráľovského potomka Meghan opäť vzala tou najpohodlnejšou cestou. Pri odchode z New Yorku ju objektívy zachytili v athleisure tóne s odpruženými Ultra Boosts, ktoré sa mimochodom dostali aj do TOP 10 najlepších bežeckých topánok 2019.

Superga

 

Z teniskového varu nesmieme vynechať ani Kate Middleton. Tá podľahla plátenkovému trendu rovnako ako my. A žiadne Conversy to veru nebudú. V máji sa na verejnosti ukázala v modeli, ktorý si zamilovali všetky minimalistky sveta.

 

Nadčasová platnosť, nekonečná pohodlnosť a štíhla silueta – aj také sú tenisky značky Superga. Kate ich obúvala pri svojej návšteve Nemecka už v roku 2017.

Adidas U Path Run 

 

Paralympijské hry v Londýne v roku 2012 sa tiež nezaobišli bez teniskovej prítomnosti. Kate a jej pár červených sneakers ste nemohli prehliadnuž za žiadnych okolností. A médiá takisto.

 

New Balance Fresh Foam Cruz

 

Ako zvládnuť futbalové popoludnie a nezblázniť sa pritom? Opýtajte sa tvorcov tenisiek značky New Balance a vojvodkyne z Cambridgu.

Nike Vapormax

 

Teniskový medailónik kráľovskej rodiny sa neupína len na jedného výrobcu. Williamova manželka predstavila aj ochutnávku ďalšieho z velikánov obuvi, ktorý mieša najnovšie trendy zo sveta športu a módy.

 

Fila Ray Tracer

 

Dávno pred neskonalou slávou Disruptorov od značky Fila, ktoré nájdete v každom zoskupení tínedžerov, sa zrodil athleisure trend hodný kráľovského titulu. Princezná Diana zďaleka nebola len dámou vo vatičke.

 

Puma RS-X Track

 

Ak ste sa domnievali, že cyklistické šortky a sneakers najnovšieho vydania sú len doménou Kardashianiek, musíme vás okamžite vyviesť z omylu. Milá Diana, ďakujeme za tvoju osobnú a pestrú pečať, ktorú si v módnom svete zanechala.

Našli ste si medzi teniskami svojho favorita? Dajte nám vedieť v komentároch na našej FB stránke. 
 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy