Celebrity diktujú: Toto je dôkaz, že potrebujete vlastniť len jeden pár gumákov

Kamoši do dažďa, ale aj na festivalové odievanie. Ak si už máme užívať daždivé počasie plnými dúškami a k tomu ešte aj štýlovo, volíme overeného spoločníka. Od princeznej Diany až po Rihannu – Hunter Boots si našli svojich verných zákazníkov naozaj v širokej škále zvučných mien sveta.

Ak by sme chceli hľadať hviezdu aj medzi módnymi značkami ponúkajúcimi topánky, prstom by sme jednoznačne ukázali na Hunter. Tradičná obuv do dažďa so svojou viac než stošesťdesiatročnou tradíciou už ozdobila nohy toľkých celebrít, že sa nestačíme čudovať. Ručne vyrábaní obľúbenci patria medzi najlepšiu nepremokavú obuv na trhu vôbec. Či už odolávajú návalom dažďa, alebo brázdia areálom Glastonbury festivalu, sú zárukou kvality i obľúbenosti. Naberajte toľko inšpirácie, koľko potrebujete. No k noseniu vám bude bohate stačiť iba jeden pár topánok.

Princezná Diana

 

Ikona nosí ikonu. A to doslova. Na fotografii má princezná Diana obuté Original Green Wellingtons, ktoré sú dnes známe skôr ako Original Boots. Okrem vykúkajúcich červených ponožiek musíme vašu pozornosť upriamiť aj na fakt, že ide o jednu zo zásnubných fotiek s princom Charlesom. Členovia royal klubu proste vždy vedeli, ako sa to robí. Kráľovná Alžbeta v roku 1986 dokonca značke Hunter udelila vyznamenanie najvyššieho rádu.

Kate Moss

 

Rok 2005 sa okrem iného zapísal do módnych memoárov aj vďaka britskej modelke Kate Moss, ktorá v Hunter boots navštívila hudobný festival Glastonbury. Kate a jej gumáky obalené v blate sa okamžite stali virálnym hitom. A odvtedy je ich invázia na oslavách hudby nezastaviteľná.

 

Ellie Goulding

 

Vidíte, čo sme mali tou inváziou na mysli? Rok 2016, opäť ten istý festival, speváčka Ellie Goulding a jeden pár čarovných gumákov. 

Cara Delevingne

 

Koho to tu ďalej máme? Caru Delevingne, ktorá s Ellie v roku 2016 “okupovala” ten istý festivalový areál v podobnej obuvi. Cara stavila na Hunter gumáky v ombré prevedení a ani jej kamošky nenechali nič na náhodu. Spoločne sa tak predierali blatom v rovnakom topánkovom móde.

 

Margot Robbie 

 

List zahŕňajúci celebrity, ktoré si obuli Hunter boots na vychytený britský festival, je hádam nekonečný. Dopĺňame ho aj o túto austrálsku herečku. 

Rihanna

 

Poznávacie znamenie v podobe oversize puffer bundy nie je pre barbadoskú divu ničím špeciálnym. Do zástupu sa pridáva Hunter velikán, ktorý, ako sa zdá, tvorí výborného spoločníka do chladných dní. V ponuke nájdete aj zateplené verzie týchto topánok. 

 

Hilary Duff 

 

Klasikou nikdy nič nepokazíte. Staré zlaté pravidlo dedíme z generácie na generáciu a uplatňujeme aj v prípade ospevovovanej značky. Zdá sa, že Hillary holduje noseniu gumákov v každom počasí.

Tina Fey

 

Obuj si topánky do dažďa a nahoď sa do šiat. Povedala si jedného dňa herečka Tina Fey a prebodla ďalší z módnych stereotypov. 
Tak čo, podarilo sa nám presvedčiť vás? Uvidíme pri najbližšej neutíchajúcej dažďovej nádielke. Jeseň je už predsa za dverami. 

Pre prípad, že by vám celebritnej inšpirácie bolo málo, ponúkame aj tú z prostredia Instagramu:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Marietta Kręciołek (@marii__mylife),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Gemma Meek(@gemmamichellemeek),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Alin(@aylin_koenig),

Zdroje:
people.com

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy