Dočkali sme sa: E-shop About You spustili už aj na Slovensku + ZĽAVOVÝ KÓD v článku

Počuli ste už o ňom? Naši českí susedia by vám vedeli rozprávať. A o pár dní budeme vedieť čo-to povedať aj my. Slovenská scéna internetového obchodu rozšírila svoje vody. Online platforma About You je už na dosah kliku a my horíme zvedavosťou. Môžete si pripravovať nákupné košíky a kreditné karty. 

Mladý, inovatívny s dôrazom na najnovšie módne vychytávky


Aj takto bleskovo by sme mohli definovať e-shop About You. Odkiaľ pochádza a čo prináša pre zákazníkov? Internetová predajná platforma je jednou z najrýchlejšie rastúcich spoločností elektronického obchodu v Európe. Pôvod je síce nemecký, no cieľom je zasiahnuť čo najširšie spektrum kupujúcich nielen v krajine zrodu.
 

Módna a technologická spoločnosť disponuje silným pracovným tímom, ktorý sa snaží digitalizovať tradičný nákup a sprístupniť ho všetkým, ktorí v ruke držia smartfón a hľadajú tie správne kúsky oblečenia. Nie je to len obyčajný obchod. Je to miesto, kde sa z nakupovania stáva zábava a popritom poskytuje priestor pre inú formu inšpirácie.

Teší sa už siedmim fanúšikovským základňám

 

Všetko to začalo v roku 2014, kedy e-shop spustil svoje kotvy v Nemecku. Postupom času sa dostal aj do Rakúska, Švajčiarska, Holandska, Belgicka, Poľska. Vlani ho privítali naši českí susedia a my nesmieme zaostávať.
 

About You má mesačne aktívnych vyše desaťtisíc užívateľov a viac ako tri milióny zákazníkov. Žiadne kamenné predajne, žiaden osobný odber. Filozofia sa netočí len okolo prezentácie trendových produktov, ale bazíruje aj na ich zakomponovaní do jednotlivých outfitov. E-shop miestami pripomína Instagram. Spolupracuje s influencermi, ktorí pomáhajú vytvárať vlastné outfitové inšpirácie. Slovenská stránka nemeckého gigantu ponúka viac ako 80 000 produktov a 500 značiek.

Čo nás čaká?


Na svoje si prídu milovníci drahších značiek ako sú Hugo Boss, Calvin Klein či Diesel. Okrem toho sa môžete tešiť aj na cenovo prijateľných obľúbencov Vero Moda, Missguided, Vila alebo New Look. Cenová ponuka ráta so širokou škálou od lacnejších verzií až po tie premium. A nezabúda ani na udržateľné alternatívy ako Patagonia, Armedangels alebo Kings of Indigo

Vlastnou hlavou

 

About You nielenže kombinuje to najlepšie zo sveta módy a technológie, ale takisto ponúka aj svoje vlastné módne značky. Ide o rovnomennú ABOUT YOU a značku EDITED. V Berlíne majú svoju dizajnovú kanceláriu, kde dávajú priestor svetovým dizajnérom a módnym odborníkom na vytváranie unikátneho oblečenia i doplnkov pre ženy. Medzi ich výrobou nájdete obyčajné kúsky, ktoré sa kombinujú s rýchlou reakciou na aktuálne trendy. Myslíme si, že sa máme skutočne na čo tešiť.
 

Zdroj:
pinterest.com/aboutyou

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy