Májová insta ochutnávka: V kurze sú cyklistické šortky, zemité odtiene a sekáčové úlovky

V májovom tóne si ideme aj napriek všetkým prekážkam. Instagramová výstavná sieň je plná hravých lookov a musíme povedať, že nám to neskutočne dvíha náladu. Veď predsa, ak zlyhá systém dobrého dňa, tak to treba napraviť. Pomôcť môže napríklad žiarivé sako alebo ďalšie skryté tromfy našich šatníkov. Prinášame vám päť skvostných inšpirácií, ktoré stoja za pozretie, ale aj za vyskúšanie.
 

Sladké návraty do čias minulých

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa petra kostalova (@petra_kostalovaa),


Pri pohľade na túto fotografiu ste si možno ihneď predstavili trendový ošiaľ, ktorý sa podarilo vytvoriť Kardashiankám pri prezentácii takzvaných biker shorts. Musím vás však trošku vyviesť z omylu, slávne sestry neboli ani zďaleka jediné, ktoré začali ospevovať cyklistické šortky. Tento kúsok tvoril šatník mojej mamy ešte v deväťdesiatych rokoch a som presvedčená, že niektorí z vašich rodinných príslušníkov patrili do tohto posvätného spolku tiež. @petra_kostalovaa to s kombináciou jednotlivých kúskov vymyslela dokonale a vrátila nás pár rokov späť. Z centra pozornosti nesmieme vynechať ani zelený blejzer. Ďakujeme za chutné naservírovanie.  


 

Dôraz na statement

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa jankahairstylist (@janah_blog),


Ak ste minimalistka, no túžite svoje peniaze investovať do jedného kúsku, ktorý podčiarkne vašu štýlovú líniu, poobzerajte sa po kimonách. Zvládnete v nich jarnú sezónu vrstvenia, ale aj letné návštevy festivalov. Na instagramový účet @janah_blog si vždy prídeme poobzerať nové špeciality a nikdy neodchádzame sklamaní. Tlieskame aj Vans-kám!


 

Odievanie do kráľovských tónov

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @natykerny,


Pri tejto inšpirácii to trochu zneutralizujeme. Béžová vôbec nemusí byť nuda. Práve naopak. Vykazuje sofistikovanosť, nadčasovosť a pýta si hnedé doplnky. Tento trenčkotový klenot v podaní @natykerny snáď nepotrebuje žiadny oslavný komentár, pretože výsledný vizuál sa chváli sám. Brali by ste takýto kúsok do svojho šatníka?

 

Podľa vlastných pravidiel

 


Chcete privoňať k monochromatickému odievaniu? Nech sa páči. Ani so zemitými odtieňmi to nemusí byť nuda. O tom vás presvedčí instagramový účet @marketa_dlouha_marova. Myslíme si, že si ju pokojne môžete zaradiť do zoznamu sledovaných inšpiratívnych minimalistiek.

Nie je všetko nové, čo sa blyští

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ivana Daňková (@ivanadankova),


Medzi trendy, ktoré za poslednú dobu ovládli Instagram, bezpochyby patria aj sandále s tenkými ramienkami. Vintage akcenty si veľmi ideme, a preto sme post od @ivanadankova museli zaradiť do tohto zoznamu. Kiež by sa nám podarilo chytiť za opraty náš šťastný deň a vyskladať si podobný look v obľúbenom sekáči.  

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy