Inšpirácia z fashion weeku – nositeľná móda alebo nepoužiteľný materiál?

Sú svetového i domáceho charakteru. Milujeme ich. Inšpirujú nás. Oslave módy v podobe fashion weeku podliehame za stotinu sekundy. Otvárame obľúbený e-shop a veríme, že dnes nám to vyjde. Že najhorúcejšie trendy budeme vedieť kombinovať a nosiť tak, ako modely na mólach. Na nich vyzerá nadčasovo aj igelitové vrece. „Počkať, zas mi to nesedí. Tieto holé členky si v takejto teplote naozaj nemôžem dovoliť. A táto košeľa pod tričkom vyzerá ako z tretej cenovej. Do kelu, ako to tí povolaní robia?“

Ako docieliť, aby sa dobre vyzerajúci outfit dal skutočne nosiť a aby sme sa v ňom cítili komfortne? O slastiach a strastiach inšpirácií pochádzajúcich z týždňov módy čítajte v nasledujúcich riadkoch.

# tailored fashion

 

Saká uleteli z pánskych skríň a mnohé ženy si ich uchmatli do svojho šatníka. Skvelý kúsok do partie tomboy módy. Nezodpovedanou otázkou však ostáva, či sa skutočne hodí každému. Myslím si, že tento kúsok a jeho kúpu by sme mali zvažovať podľa typu postavy. Kyprejšie tvary si zaslúžia tvarovateľnejšiu módu. Pri tých útlejších zvykne v niektorých prípadoch spôsobiť vešiakový efekt. Oversize sako je naozaj vyberavým kamarátom, preto skôr, než ho zaradíte do svojho šatníka zistite, že vám naozaj svedčí.

Status: na zváženie

# ľadvinka namiesto opasku

 

Čo tak vymeniť opasok za ľadvinku a spraviť zo svojho blejzera unikátny kúsok? Veľkomestá Londýn a New York si tento trend zamilovali rovnako vášnivo ako časy, kedy bolo našou jedinou starosťou ukladanie hračiek do políc. Pokiaľ túžite po doplnku, ktorý z vás urobí „odlišnú od ostatných“, neváhajte nad touto kombináciou príliš dlho. Mladosť je predsa trvalý stav duše.

Status: áno všetkými desiatimi

# oversize denim

 

Zabaliť sa do denimu od hlavy po päty v oversize podobe? Prečo nie? Nadčasová látka, ktorá nepodlieha trendom a predsa je vždy in. O to viac, ak okúsite variant odkláňajúci sa od vašej bežnej veľkosti. Pohodlné a šik!

Status: stojí za experiment

# (ne)milované vrstvenie

 

Módnu novinku v podobe kombinovania džínsovšiat sme vám predstavili už minulý mesiac v sekcii vrstvenia. Táto módna kapitolka je príkladom toho, že nie je všetko zlato čo sa blyští. A teda nie všetko, čo vyzerá dobre na ostatných, vyzerá obdobne aj na nás. Pokiaľ vám v šatníku chýbajú šaty na gombíky, bude to možno o niečo ťažší oriešok.

Status: inšpirovať sa vypláca, skúšať sa vypláca ešte viac

# white on white

 

Okolo kráľovnej nádeje a čistoty sa vedú rôzne konšpiračné teórie. Nosiť ju iba v lete, nenosiť ju pri kilách naviac ... Celosvetové dni módy v tom majú jasno. All in white je cesta! Nemajte strach z toho, že sa krémová a biela k sebe nehodí, tento predsudok je už dávno pod kobercom. Skutočná obava môže spočívať jedine v nepredvídateľnosti jesenného počasia. Nepochybujem o tom, že pre ozajstné milovníčky módy sa stáva predošlá veta neviditeľnou. Módu diktujeme predsa my, nie počasie. ;)

Status: s chuťou do toho!

Lovely inspo:




Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy