Rok 2018 bude plný noviniek, módne kruhy odmávajú niekoľkým trendovým stáliciam

Kalendárny rok je znovu na sklonku. Aj vám sa zdá, že niekto pretáča ručičky šialeným tempom a vy sa stíhate pomedzi všetky povinnosti radiť iba pravidelné dýchanie? Nehovoriac o všetkých tých siahodlhých zoznamoch zaplnených vecami, ktoré chcete stihnúť a ktorých sa chcete počas nasledujúceho roka roka zbaviť. Do celého predvianočného zhonu prispeje aj Lovely redakcia. Spolu s  etapou roka 2018 prichádza nový módny diktát, ktorý bude mať na svedomí vylučovanie niektorých trendových záležitostí. Preto vám v predstihu prinášame zoznam pozostávajúci možno práve z vašich stálych lások. Milovanú ružovú či nestarnúce lancláče na istý čas pohltia útroby vášho šatníka. Je čas na zmeny.
 

Káro namiesto kociek

 

Kockovaný vzor si berie dovolenku, rok 2018 dáva šancu zažiariť nestarnúcemu káru. Predzvesť o tomto trende stihli priniesť nielen blogerské looky, ale aj všetci módni velikáni a  obchodné reťazce. Káro bude naozaj všade. Ak nie ste milovníčkou oversize sák, vyskúšajte nohavice alebo sukňu v tejto printovej súhre. Nesmieme zabudnúť ani na doplnky - károvaná kabelka sa môže stať vašim obľúbeným spoločníkom. Percento podľahnutia tejto závislosti je vysoké.

 

Ružovej zbohom

 

Pink fanúšikovia sa budú musieť na istý čas zmieriť s faktom, že obchody uberú na ružovej frekvencii. Obľúbené infantilné svetríky doplnené trefným sloganom či plisované sukne vo farbe Millennial pink vystrieda romantický závan levanduľovej. Paleta farieb budúceho roka bude skutočne bohatá na pastelové inovácie.

 

Obuté do ponožiek

 

Nadchádzajúci rok bude evolučným aj v oblasti obúvania. Klasické skejterské tenisky vystrieda inšpirácia z otcovho súdka. Zima sa rozhodne nebude zahrávať s Chealsea boots, na scénu totiž príde ich ženskejšia verzia. Takzvané sock boots už predajcovia začali radiť do slovenských ponúk, zatiaľ si však udržiavajú neklesajúcu cenu. O ich využiteľnosť sa obávať nemusíte, skvelo sa hodia nielen k šatám a sukniam, ale aj k vašim obľúbeným nohaviciam.

 

Ramená zakryté volánmi

 

Jedna z tohtoročných romantických stálic ostane predsa len v hre. Volány tu budú aj v roku 2018, vytlačia však z trhu akékoľvek kúsky s odhalenými ramenami. Spomínanú romancu budú podčiarkovať jemné farebné tóny a printy.

 

Denim vyradzuje rifle na traky

 

Ležérnosť, pohodlnosť a akási mladistvá rebélia vprataná do familiárne nazývaných lancláčov odchádza takisto na vedľajšiu koľaj. Denim bude bez pochýb stále v kurze, na traky však zabudnite. Dvetisícosemnástka dáva zelenú úplnému zahaleniu sa do džínsoviny. Stačí si už nájsť iba obľúbené kúsky, v ktorých sa budete cítiť „doma.“

 

Odievanie formalitou

 

Masterpiece v oblasti búnd nám po vydarenom  roku máva na rozlúčku. Raz to asi prísť muselo. Štýlové bombery pohladené ulicou  nahradí formálnejšie odievanie. Krajčírsky počin prináša na scénu blejzer a kostýmové sety, ktoré budú určovať nový trend. Preto si nemusíte príliš lámať hlavu nad tým, že sa znovu musíte prispôsobovať kancelárskej odievacej etikete. Funkčnosť a formálnosť sú determinanty budúcoročných ulíc.
(Zdroj Foto: Pinterest.com)

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy