Jesenný ZOOT starter pack: Výberové kúsky, ktoré vám v sezónnom šatníku nesmú chýbať 

Po „prázdnych dňoch“ (rozumej prázdninách) sa vraciame plní energie, respektíve sa ju snažíme hľadať medzi novými módnymi radôstkami. Ako najlepšie odštartovať ďalšie obdobie bez neustáleho spomienkovania na leto? No predsa poriadnou nádielkou od Zootu, ktorá vám pomôže premeniť jesenné odievanie na milovanú činnosť.
 

#​MIDI ŠATY

 
Čisto ženský súdok dnes volí stredné dĺžky. Midi šaty budú skvelým partnerom pri vrstvení, ale takisto aj počas tých dní, kedy nebudete mať čas na zložitejšie nohavicové kombinácie. Zemitá farebnosť striedaná neprehliadnuteľnými výberovkami a jesenné čaro vzorov – nudiť sa rozhodne nebudeme.
 

Terakotový trend

 

Z horúcich lúčov šikovne vkĺzol aj do časov farebného lístia a babieho leta. Midi šaty v terakotovej farbe radíme na prvú pozíciu šatových influencerov.

Zavinovačky

 
Ďakujeme za ich viacsezónnu trvácnosť, pretože zavinovacím crop topom musíme na istý čas dať zbohom. Nebojte sa výrazných vzorov, farebných kombinácií a nevynechajte ani vrstvenie! Konečne zistíte, koľko toho na seba zvládnete „naložiť”.

 

Zvieracie vzory – ASAP!

 

Džungľa nemusí byť striktne pieskového charakteru, svojho šatníkového „leoparda“  si pokojne vyfarbite podľa vlastnej chuti. Jeden z najhorúcejších trendov sezóny jeseň/zima bude mať mnoho podôb.

 

#BIELE TENISKY NA DRUHÚ

 

Bielych tenisiek nikdy nie je dosť. Alebo si skúste zaobstarať jedny a potom už nebudete vedieť prestať. V zápale mánie vás neodradí ani viac času venovaného ich údržbe. Trend, ktorý nemá šancu ošedivieť.

 

Nike Cortez comeback

 
 
Kedysi na bežecké účely, dnes módnou ikonou. Cortez je späť a my môžeme vhupsnúť do tradičnosti o 5,4,3…

 

Opäť raz Adidas

 
 
Jedna z najobľúbenejších teniskových stálic prichádza znovu s dizajnom, ktorý je napriek jednoduchosti zapamätateľný viac než dosť. Topánkový velikán plní sny širokému spektru svojich zákazníkov. Aby sme nezabudli, podobné nadčasové ekvivalenty modelu Everyn nájdete aj v tvorbe Novesty. Náhoda?

 

Srdcom hypebeast

 

Pre náročnejších zákazníkov ponúkame prepracovanejšie štruktúry. Tie však zďaleka nie sú určené len na bežecké trate.

 

#KABELKY

 
Zaužívaný pojem v módnom lexikóne nabral v poslednej sezóne podobu funkčných tašiek a klasický kabelkový vzhľad je na ústupe. Veríme, že sme vás zlomili aspoň na jednu ľadvinku, pretože tie držia pomyselné žezlo ešte stále.
 

Fanny pack

 

Pre váhačov sme vybrali neutrálnejší produkt zo spomínanej kategórie, pretože mu istotne treba dať šancu. Inak, skvelo sa hodí k šatám a teniskám, ktoré sme pre vás vybrali vyššie.

 

Slamené kabelky inak

 

Bucket bag je parádnou alternatívou slamených kabeliek pre chladnejšie dni. Takýto kúsok dodá jedinečný šmrnc  bežnému uponáhľanému dňu, kedy sa nám čarovať pred skriňou veľmi nechce.

 

Cez doplnky k úplnej vášni

 

Pokiaľ patríte k tým zdráhavcom, ktorým ešte chvíľu potrvá nabrať odvahu na zvieraciu ríšu, začnite kúpou doplnku v tomto šate. Takto si vydupete cestičku a možno sa do zvieracích vzorov zamilujete viac, než ste si dokázali predstaviť.

 

#BUNDY A KABÁTY

 
Balík produktov uzatvárame zlatým kľúčom vrstvenia. Prichádza čas, kedy začíname s postupným zakrývaním našich outfitov, a to si žiada výraznejší cover. Preto si starostlivo vyberte spoločníka na ďalšie týždne.
 

Káro je stále dobrý nápad

 

Kabátom s jemným károvaným vzorom z minulej sezóny nemôžete pokaziť nič. Postupne sa možno odhodláte na farebnejšie verzie, ktoré boli odprezentované na svetových oslavách módy.

 

Koženková láska nehrdzavie

 

Vďačný kúsok, ktorý môžete v skrini uchovávať roky a nemusíte ho odkladať na zimný spánok. Na kúpu koženej bundy sa nebojte navýšiť váš rozpočet, pretože táto investícia sa bezpochyby vypláca.
 

V athleisure šľapajách

 

Pre aktívnych i pasívnych milovníkov športovej módy tu máme šušťačky, ktoré budú vhodnou premennou pri kombinovaní viacerých vrchných častí odevu.

 
(Zdroj Foto: Pinterest.com, Zoot.sk)

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy