Mamy radia: Šesť trendov, ktoré by ste mali v tomto roku určite vyskúšať

Naše večné studnice múdrosti to s nami majú občas ťažké. Najmä vtedy, keď sa spoločné názorové prúdy rokmi začnú štiepiť a hľadať si vlastnú cestu. Mamy sršia otázkami na každú odpoveď, no keď príde na lámanie chleba, môžeme sa na ne stopercentne spoľahnúť. Napríklad aj v takej šatníkovej oblasti.

„Takýto kabát som nosievala, keď som bola v tvojom veku,“ rozpráva s nadšením mama o skvoste, ktorý však pred rokom pri upratovaní povaly odsúdila na zatratenie. Vám ostali oči pre plač, ale v kútiku duše aj nádej na inšpiráciu. Tej majú naše hrdinky na rozdávanie a odporúčajú vám nasledujúce kúsky na rok 2020. Scrollujte ďalej a nechajte sa viesť tým najpovolanejším materským inštinktom.

Trenčkoty novej generácie

 


Rozbiť prasiatko s úsporami pri tomto bode nikdy neľutujte. Trenčkot, ktorý prežije dve generácie, je snom každej módnej nadšenkyne. Investícia do kvalitného šitia a textílie sa vám po rokoch vráti späť. Okrem toho, dedenie takéhoto kúsku šetrí planétu. Udržateľnosť v praxi dokáže naozaj fungovať. A dokonca vie byť trendy v každej dekáde.

Volány

 

 
Volánová romanca? Ďalší z trendov sa na scénu vracia s mierne nostalgickým nádychom a túžbou obohatiť naše pracovné i neformálne odievacie rutiny. Tento detail spraví aj z obyčajného trička zapamätateľný kúsok. Máte už v šatníku svojho obľúbenca? 

Vyvýšené mokasíny 

 

Život na vysokej nohe môže byť so stabilným podpätkom veľmi príjemný. Lodičkové zásoby treba rozšíriť o poltopánky, ktoré sme tak trochu uchmatli z pánskeho sveta. Vekom rastú aj nároky na pohodlnosť, preto zo svojej topánkovej zbierky nevynechajte mokasíny. Tie sa perfektne kombinujú k akémukoľvek outfitovému formátu a budú nadčasovou zložkou vašej obúvacej výbavy. 

Džínsy rokov deväťdesiatych 

 

 
Vždy vám to prizvukujeme a sľubujeme, že s tým neprestaneme. Modrá rifľovina je nesmrteľná a taká kvalitná modrá rifľovina je esom v rukáve. Slim verzie riflí sú skôr sezónnou záležitosťou. Ak hľadáte vhodného parťáka na dlhodobejšiu spoluprácu, ktorý perfektne doplní váš kapsulový šatník, rovno strihané džínsy sú voľbou číslo jedna!

Statement rukávy 

 

Volány, bodkované detaily či nadýchaná organza. Rukávy si pýtajú všetku pozornosť okolia a dovoľujú experiment v každej etape nášho života. Vo výberovke sú topy, blúzky, svetre, šaty, ale aj saká. Zábavné a inovatívne oživenie pre váš šatník odporúča desať mám z desiatich. A tie sa predsa nemôžu mýliť. 

Prímes oranžovej farby 

 

Síce tento rok drží farebné žezlo vo svojich rukách klasická modrá, no myslíme si, že v tom nebude sama. Tmavšie tóny a záplava čiernej si žiadajú občasné vykúpenie a my vám ponúkame zabudnutú pomarančovú. Máme pocit, že trochu vyšla z kola von, takže ju ihneď vraciame na popredné miesta farebných rebríčkov. Kabát alebo sveter v tomto podaní budú skvelým osviežením bežného dňa. 


 

Výberovka z maminho šatníka:



 
 Zdroje:
www.whowhatwear.co.uk

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy