Tieto teniskové modely sú naozaj cool a nestretnete ich na každom rohu

Značky Converse či Vans síce patria medzi topánkových obľúbencov a majú vybudovanú silnú fanúšikovskú základňu, no myslíme, že je načase trochu rozšíriť teniskové obzory. Čo tak hľadať v menej „okukaných“ vodách? My sme zalovili a našli sme pre vás päť značiek, ktoré sú rovnako skvelé ako zvučné stálice, dokonca ich ľahko doladíte ku všetkému. Poďme na to!

Stepney Workers Club 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Chase I. Carson (@cicarson),


Stepney modely si môžete z diaľky ľahko zameniť s nesmrteľnou klasikou značky Vans. Ak hľadáte unisex verzie tenisiek, potom ste na správnej adrese. Londýnska značka sa inšpiruje športovými klubmi na dennej báze. Slobodu športu a slobodu myslenia šikovne pretavuje do nositeľnej módy. Nadčasovosť prijala za svoje už nejedna subkultúra. K pozitívnym ohlasom sa pridáva aj zástup britských blogeriek. Ste na rade!
 

Novesta Slip On

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa LINDA BABUŠÍK ADAMČÍKOVÁ (@lapkinn),


Poctivá, ručne vyrábaná obuv, ktorá je čírym slovenským produktom, sa už stihla pomaly zakoreniť v uliciach. Topánky sú vyrábané z výlučne prírodných materiálov a demonštrujú jeden zo svojich hlavných cieľov, ku ktorým patrím bezpochyby kvalita. Zamilovali si ich aj ľudia v zahraničí a pokojne by mohli konkurovať nejednému topánkovému velikánovi. V ponuke nájdete okrem tradičných modelov aj unikátne slip on prevedenie. 
 

Veja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jacqueline Mikuta (@mikutas),


Značku s francúzskym akcentom si zamilovala aj vojvodkyňa Meghan Markle. Po tom, čo ich ukázala verejnosti počas pobytu v Austrálii, sa internet zbláznil a topánky boli v zahraničí beznádejne vypredané. Slovensko sa ešte nevezie na vlne tohto trendu, ale influenceri ako @nataliapazicka už šíria túto osvetu. Niet sa čo čudovať, pretože Veja patrí ku skupinke výrobcov, ktorí sa naozaj držia etiky v móde. Nielenže kooperuje s lokálnymi pestovateľmi a s eco-friendly výrobnými technológiami, ale ponúka takisto možnosť zamestnania pre sociálne znevýhodnených ľudí. Podrážka obuvi je vyrábaná z prírodného kaučuku, ktorý sa získava zo stromov šetrným spôsobom. Takéto topánky sa proste musia nosiť so skutočne dobrým pocitom. 

Camper

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa L i l o h a ,(@liloha_),


Španielske dedičstvo priamo z Malorky ponúka pohodlnosť v kombinácii s moderným prevedením. Každý jeden model značky Camper odmieta nudu a predpísané konvencie. Pokiaľ si potrpíte na inaký dizajn a netradičnú farebnú spoluprácu, neváhajte do nich investovať. 

Vagabond

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa anastasia evdokimova (@nastyxnastya_),


Škandinávske basic kúsky servírované vo viac ako štyridsiatich krajinách sveta. Široká paleta Vagabond modelov ponúka aj prototypy, ktoré obstoja aj v pracovnom prostredí. Značka nezabúda na puto s minulosťou, ktoré sa snažia udržiavať v priamom kontakte so súčasnou módou vo vlastnej dielni vo Varbegu.  

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy