7 typov jednodielnych plaviek, ktoré si zamilujete vďaka dizajnu i cene

Dnes spravíme promo plavkám, ktoré sa v poslednej dobe vyšvihli do popredia, a to vďaka ich účelnosti a pocitu, že v ich prítomnosti nemusíme kontrolovať každý gram dobrého obedového menu a zmrzliny. Odhaľujú síce menej, ale aj napriek tomu je v nich ženská silueta príťažlivým objektom. Milujú ich celebrity, milujeme ich my. Ak ste si ich nestihli obľúbiť aj vy, scrollujte a vyberajte z našej dnešnej ponuky.
 


1. volány

 

Sú na každom kroku, ale my sa ich akosi nevieme nasýtiť. Riasené zvršky pomôžu ženám, ktoré majú menší dekolt. Šikovný maskot a skvelá náhrada tradičných letných topov k denimovým šortkám. Čo- to sme o nich popísali v prototypoch sadnúcich každému tvaru postavy.

2. odhalené ramená

 

Túto sezónu si jednoznačne idú pozíciu on the point. Nech žijú slnkom pobozkané ramená!

 

3. kvety

 

Vzorovou stálicou v podobe florálnej potlače nikdy nič nepokazíte. Svieža, mladistvá a taká, aké má byť aj celé vaše leto. Pokiaľ ste typ nákupnej zberateľky, ktorá zhromažďuje na letnú sezónu viacero typov plaviek, tak do vzorovanej kolónky zapisujte jednoznačne tieto. Núdza  o nich nebude ani budúci rok.

4. čierne

 

Jeden čierny úlovok odporúčame do šatníka každú sezónu. Ide o akúsi nepísanú ženskú nevyhnutnosť, ktorá je trendy za každého počasia.   

 

5. dizajnérske vzory za babku

 

Vlastniť jedinečnosť a za dobrý peniaz – mladistvé módne značky sa snažia prispôsobovať ponuke módnych velikánov, a preto nájdete v našom výbere aj kúsky, ktoré pripomínajú kolaborácie so zvučnými menami. Pri ich kúpe však neminiete majetok.

 

6. sofistikované

 

A takisto tie, ktoré nechajú vyniknúť vaše krivky na tých správnych miestach a očaria materiálom. Inšpirácia priamo z dielne Kardashian klanu.

 

7. alá Baywatch

 

Všetky sa môžeme trochu podobať na svetlovlasú hviezdu z kultového seriálu. Stačí si vybrať tie svoje „červené“.

 

Lovely výber:

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy