Sedem plavkových trendov, ktoré uvidíte túto sezónu na každej pláži

Teploty stúpajú a dni do zabookovaných dovoleniek sa pomaly, ale isto blížia k svojmu víťaznému cieľu. Leto však nemôže začať bez povinnej plavkovej výbavy, ktorá si takisto potrpí na najnovších trendoch. Florálnu potlač či zvieracie vzory sme už prijali za svoje. Nastal čas rozšíriť svoje obzory. Idete do toho s nami? 

#crinkle bikiny

 

Do slovníkov si zapisujte azda najhorúcejší plavkový trend tohto leta. Riasená tkanina patrí od dnešného dňa aj na plavky. Dovolíme si tvrdiť, že ide o prominentný kúsok. Za rozruch okolo tejto záležitosti je plne zodpovedná - ako inak - Kim Kardashian, ktorá na svojom Instagrame poskytla promo značke Hunza G. Zvyšok príbehu si asi viete domyslieť. 

 

#zvieracie vzory

 

Nová šanca pre tie, ktoré sa dlho zdráhali zaobstarať si leopardí, zebrí či tigrí print do svojej povinnej výbavy. Povolené sú dokonca všetky farebné variácie. 

 

#klasické bikiny

 

Milujete jednoduché siluety? Tak tu máme odporúčania aj pre vás. S pokojným srdcom môžete siahať po svojej jednofarebnej klasike. 

 

#vintage 

 

Vrátiť sa späť do čias, kedy ste si užívali sladké detstvo? Prečo nie. Ponúkame kárované kúsky, nostalgické farby, ale aj volány. 

 

#neutrálne tóny 

 

V štýle päťdesiatich odtieňov béžovej sa minimalizmus tiahne aj do plavkového sveta a bude veľmi silným konkurentom pre ostatné prototypy. 

 

#s vysokým pásom 

 

Táto záležitosť si asi nikdy nedá pauzu. Milujeme ich na každom type postavy. Vylepšenie prichádza v podobe gombíkového detailu.
 

#neón

 

Je späť. Pri štipke odvahy a pri chuti experimentovať si môžete užívať vlastnú žiarivú rebéliu plnými dúškami. 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy