Ako sa obliecť do zimy a nevyzerať pri tom ako Joey Tribbiani

Nie je vrstvenie ako vrstvenie. Rady starých mám hovoria o funkčnosti, deti milénia si však pýtajú pridanú hodnotu štýlu. Zimné radovánky sa nezadržateľne blížia a naše telo si pod kabát pýta viac kúskov oblečenia. Poďme na to sofistikovane.

Spomínate si na epizódu z kultového seriálu Priatelia, kde si Joey na seba nahádzal všetky veci zo šatníka? Tak presne takémuto vrstveniu by sme sa chceli vyhnúť. Prevedieme vás cez šikovné nápady módnej kombinatoriky až po úspešné zakrytie nôh bez použitia pančúch. Príjemné scrollovanie.

Roláky môžu byť naozaj pod všetkým

 

Basic roláky už dávno nepatria len do povinnej lyžiarskej výbavy. Pletené, hladké, rebrované či s prímesou vlny – je jedno, aký si vyberiete. Ak sa o nich kráľovsky postaráte, odvďačia sa vám pri každodennom nosení. Vyzerá to tak, že najbližšie fashion weeky budú kooperovať s týmto kúskom naozaj všade. Môžete ich vrstviť pod košele, pod obľúbené tričká, ale aj pod šaty. Áno, vidíte dobre.

 

S koženou košeľou v ústrety novým dňom

 

Nový trend v podobe kožených košieľ sa stáva populárnym nielen pri dizajnérskych prehliadkach. Ak chcete, aby váš look dostal nový upgrade, máme pre vás jedného spoločníka, ktorý je absolútnym parťákom k rolákovému vrstveniu.

 

Vysoké čižmy a midi sukne

 

Patríte k skupine, ktorá jednohlasne odmieta nosenie pančúch v zimnom období? Ak sa vám nechce ráno rozmýšľať ani nad silonkovým sprievodcom, máme pre vás tip zachraňujúci vaše kotníky a nervy. Vyskúšajte kolaboráciu čižiem po kolená a midi sukne. Táto kombinácia má potenciál stať sa jednou z našich najobľúbenejších. 

 

Vyberajte kabát, ktorý ukryje naozaj všetko              

    

Po šatách, pod ktoré schováte aj dvojchodovú večeru, je načase vybrať si ten správny zimný kabát. Pri nákupe berte do úvahy nielen jeho hrejivosť, ale aj to, koľko vrstiev dokáže pod seba prijať. Vždy si vyberajte väčšie číslo ako je vaša bežná konfekčná veľkosť. V prípade oversize verzií máte vyhraté.  
 

Fluffy textúry – naša zimná rutina

 

Zabalení do perín 24/7? Naše sny sa môžu premeniť na zimnú realitu, stačí si vybrať kabát alebo sveter s huňatým poťahom.

 

Šaty plus nohavice

 

Čo taká inšpirácia kapsulovým šatníkom? Využite letné súčasti aj pri decembrových prechádzkach ulicami mesta. Vaše košeľové šaty si hľadajú nové miesto. Čo tak ich zoznámiť s milovanými džínsami? Hor sa na túto kombináciu, veríme, že si ju zamilujete rovnako ako my.


 
 
Zdroje:
whowhatwear.co.uk

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy