LovelyNews// Bratislavské sídliská v novom svetle, zelenšie značky a unisex kolekcie

H&M a ZARA podpísali kontrakt s udržateľnou módou

 
 

Skutočná zmena, ktorá by mohla pomôcť vo svete fast fashion. Rýchlovýrobcovia značiek H&M a Zara podnikli ďalšie kroky vedúce ku koncepcii udržateľnej módy. Zápis týchto značiek do sustainable komunity predstavuje významný počin pre módny priemysel. Okrem zlepšenia kvality materiálov by malo dôjsť k úprave pracovných podmienok pre zamestnancov. Značky si dajú takisto záležať na detailnejšom výbere materiálov.

 

Na tvorbe kolekcie Nike Reimaged 1 sa výrazne podieľalo ženské osadenstvo

 
 
 

Spojenie viac ako tucta žien nemusí znamenať vždy pohromu. Dôkazom toho je aj nová kolekcia Nike Reimagined 1. Pracovalo na nej dokopy štrnásť žien z produktového dizajnu firmy. Teniskoví fanatici si môžu do sýtosti užívať päť nových renovácií Air Jordan 1 a Air Force 1.
 

UGG predstavilo nové čižmy, ktoré nebudete chcieť nosiť

 
 

Výrobcovia ikonickej obuvi z ovčej vlny to pri najnovšom experimente „trochu“ prepískli. Na trh uviedli model čižiem, na ktorom oči určite nenecháte. Mohutné topánky pokrývajúce takmer celú končatinu strhli na sociálnych sieťach vlnu hejtu. Po parížskom týždni módy zaujal nejeden módny nadšenec stanovisko,  že cena za najväčšiu fashion provokáciu patrí práve tejto firme. Pýtame sa, kto je zodpovedný za túto módnu kreáciu?

Značka Abercrombie rozbíja módne bariéry, predstavila novú unisex kolekciu

 
 

Obmedzenosť farby a štýlu v novej kolekcii Abercrombie kids nenájdete. Spoločnosť rozbíja rodové stereotypy s novou unisex kolekciou – Everybody Collection. V jej repertoári nájdete bombery, tričká, bejzbalové čiapky i sandále. Možno práve takýmto spôsobom sa podarí značke rozbehnúť ďalšie úspešné odvetvie svojho priemyslu.

Módny dom Prada odprezentoval  v Miláne svoje najpopulárnejšie vzory a strihy

 

 

Január ponúkol dobrú rozbehovú dráhu aj pre giganta medzi značkami. Prada predstavila na prehliadke novej mužskej kolekcie v Miláne to najlepšie z módnej škály oboch pohlaví. V kurze budú opäť  populárne stálice, medzi ktoré patrí ikonický čierny batoh, grafitti potlač a hravá banánová potlač. Nuž, niekedy je najlepšou voľbou návrat k vydareným kúskom. Bez ohľadu na prenikavosť nových trendov. 

Na červenom koberci sa objavili tenisky

 

 

Millie Bobby Brown sa znovu postarala o svieži prievan vo svete dospelákov. Mladá trendsetterka sa upustila od stereotypného kódexu a červený koberec na udeľovaní cien hereckej asociácie Screen Actors Guild Awards (SAG Awards) žiaril mladistvým lookom. Novodobá Popoluška, pritiahla objektívy fotoaparátov i pohľady kolegov z brandže.

Nehera má novú kampaň, ktorej súčasťou sú bratislavské sídliská

 
 

 

Módna značka NEHERA uzavrela zaujímavú spoluprácu, na ktorej sa spolupodieľa agentúra Jandl a uznávaný svetový fotograf Michal Pudelka. Výsledkom kolaborácie je nadčasová kampaň o zasnenej nehybnosti východoeurópskeho sídliska. Tvorcovia hľadali inšpiráciu práve v kolekcii módnej značky disponujúcej ľahkosťou a čistotou. NEHERU zaradil lodýnský art fashion magazín Dazed and Confused aj do svojho výberu 20 "must-see" kampaní! Vizuálne pohladenie pre vaše oči a autentickosť prítomného okamihu.
 


Zdroj foto: nehera.com, teenvogue.com, vogue.com

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy