Módne triky od blogeriek, vďaka ktorým ostanete štýlové aj v zime

Aj vy patríte k ľuďom, ktorí po príchode zimnej sezóny ponárajú hlavu do smútku? V snahe udržať každú časť tela v teple sa premieňame na chodiacich snehuliakov. Spod vrstiev oblečenia vidieť iba naše oči. Napriek týmto zimným strastiam existujú spôsoby, ako byť trendy aj pri mínusových teplotách, a to všetko bez toho, aby ste ohrozili svoje dobre udržiavanú imunitu. Pozrite sa spolu s nami na blogerské triky hrejúce nielen telesnú schránku, ale aj vaše módne zmysly.
 

# lovkyňa vrchných častí odevu

 

Ak neviete nájsť úložisko pre svoje sezónne koženky a rifľové bundy, nezúfajte. Pokojne im nechajte čestné miesto v šatníku aj počas zimy. Vrstvenie je predsa najlepším kamarátom. Tým, ktorí ho pustia do svojho módneho bláznenia sa odvďačí funkčnosťou i štýlom. Nebojte sa pod svoju zimnú bundu alebo kabát obliecť koženku či obľúbenú rifľovku. Tie majú totiž skvelé izolačné schopnosti. Rovnako účelné bude aj vrstvenie dvoch druhov kabátov.

 

# v hlavej úlohe minisukňa

 

Stojíte pred šatníkom, potrebujete vyzerať žensky a pritom netrpieť pocitom chladu. Siahate po sukni. Správna voľba. Sukňa nemusí byť tabu ani v tomto období, jej skvelým spoločníkom bude funkčná pletenina a over the knee boots.

 

# ponožky + pančuchy

 

Príliš šialená predstava a o to viac jej realizácia? Porušenie konvenčnosti sa v tomto prípade netrestá, práve naopak. Ulice bažia po inováciách a toto je jedna z tých odvážnejších. Pančuchy predstavujú ďalšieho vhodného adepta na vrstvenie. Pri kombinovaní môžete použiť jednofarebné ponožky a podkolienky, ale načrieť aj do farebnejších vôd napríklad s ponožkami od Happy Socks alebo tých od Stance. Rýchly a zábavný návrat do školských čias.

 

# šaty + nohavice

 
 
O spolupráci šiat a nohavíc sme vás oboznámili už začiatkom jesene. Trend vrstvenia naberá na otáčkach aj začiatkom decembra. Pokiaľ túžite po zmene, výstup z komfortnej zóny vám umožní zaujímavý kúsok maxi šiat v kombinácií s vašimi obľúbenými nohavicami. Nezabudnite na rozparky, ktoré budú dobrým upgrade-om pre váš look. 

 

#pouličná formalita

 

Milovníci kombinácie rôznorodých štýlov, tešte sa! Váš blejzer ponúka miesto pre mäkučkú mikinu. Tá môže byť pokojne aj s kapucňou. Trh je zásobený dostatkom maskulínnych strihov sák, takže sa o nepodarené vtesnávanie svojich línií báť nemusíte. Pohrajte sa s farbami, zemité sako si žiada oživenie možno aj práve vo forme najhorúcejšej farby sezóny. 

 

# rolák pod šatami

 

Ešte stále nemáte vo svojom šatníku čierny rolák? Je na čase prehodnotiť jeho kúpu, pretože predstavuje kľúčový bod vrstvenia. Vďaka nemu si budete môcť aj v zime dovoliť obliecť šaty tenších materiálov a ostať pri tom v teple. Aj medzi najnovšou kolekciou Erdem, ktorá sa objavila v sieťach predajní H&M, možno bádať bohato diverzifikovanú dávku šiat s kvetinovou potlačou striedajúcu temné odtiene. Tak smelo do tejto kolaborácie. Konečne niečo, čo nelimituje sezónne odievanie.

 

# inovácia roztrhaných džínsov

 

Nudu z nosenia klasickej rifľoviny zažehnajú v zimných mesiacoch opäť pančuchy. Vôbec nemusíte odkladať svoje ripped jeans na kôpku patriacu jari. Pančucháče vás nielen zahrejú, ale dodajú vášmu outfitu ten správny šmrnc. Takže si na zoznam k čiernemu roláku nezabudnite dopísať aspoň jeden pár pančúch.
(Zdroj foto: Pinterest.com)

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy