Osem neodolateľných kúskov z Mango kolekcie, ktoré si zamiluješ

Mango patrí k stáliciam, na ktoré sa smieš obrátiť za každého počasia a počas každej módnej nálady. Španielska značka je zárukou prijateľnej cenovky, nadčasovosti a šatníkovej spokojnosti. Vyskladali sme pre vás zoznam pozostávajúci z ôsmich kúskov, ktoré nikdy nesklamú.

dokonalé jarné sako

 


Červené sako
 
Mať v šatníku aspoň tri dobré zvršky znamená záchranu v krízových situáciách, ale takisto parádnu funkčnosť. Skvelý spoločník do business i casual lookov je na dosah ruky. Kúpite ho aj béžovej verzii.
 

staré dobré zavinovacie šaty

 
 
Čierne zavinovacie šaty
 
Lahodia každej postave a každej vekovej kategórii. Textilný šperk, ktorý sa oplatí mať na zozname.

jemnejšia verzia tvojej koženej bundy

 
 
Béžová kožená bunda
 
Povráva sa, že čierna kožená bunda je must have, no my si do predpísaného vzorca dovolíme vstúpiť. Nechajte sa zlákať na tento soft variant. Skamarátenie s hnedými farebnými tónmi určite nie je na škodu.

overal overalov

 

Denimový overal
 
Konečne verzia do dní, kedy sa ešte musíme popasovať s premenlivým počasím. Zaradiť do kapsulového šatníka!
 

najlepší kamarát tvojich džínsov

 
 
Béžový svetrík
 
A pomocník pri jarnom vrstvení. Tenký bavlnený svetrík v zemitých farbách by ste takisto nemali pri Mango prehliadke obísť.
 

slamené kabelky vo vylepšenej verzii

 
 
Bambusová kabelka
 
Vaše obľúbené slamené a bambusové kabelky podávajú miesto pre príbuzný doplnok, ktorý určite nezostane bez povšimnutia verejnosti.
 

nositeľná asymetria

 
 
Asymetrický top
 
Nenechajte sa opantať dokonalými symetrickými strihmi. Móda je predsa o experimente. Na jednom malom sa môžete podieľať aj s týmto topom.

pre večné tínedžerky

 

Šaty na traky
 
Vďaka šatám na traky sa viete posunúť do čias školských lavíc v ktoromkoľvek období. Uchmatnite si jedny pre seba a kombinujte so zvrškami do zbláznenia.

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy