Osem spôsobov, ako nosiť opasky

Z vedľajšej skrine až na hlavný element sezóny. Opasky sa stávajú doplnkovým víťazom nastávajúcich dní, preto nezaháľajte a objavte ich druhé čaro. Už dávno nejde len o praktickú rovinu. Toto je osem originálnych spôsobov, vďaka ktorým sa dopracujete k efektnému výsledku. 

Kabát

 

Ako vyšperkovať trendy kabát do dokonalosti? No predsa pridaním opasku. Táto kombinácia predstavuje lifehack pre všetky dámy, ktoré majú postavu v tvare hrušky. Požadovaný výsledok „presýpacích hodín“ sa dostaví okamžite. Okolie určite ocení komplexnú vizuálnu stránku a vy získate pocit spokojnosti navyše. 

Sako

 

Pevne veríme, že už máte skúsenosti so sakovým vlastníctvom, jeho variabilnosť nosenia je nekonečná a stáva sa udržiavanou závislosťou. Opasok hrá vo váš prospech, zastáva nielen funkciu šperku, ale dokonca predstavuje tú najlepšiu spojku pri vrstvení obľúbených kúskov odevu.

Sveter

 
 
Na prvý pohľad možno trochu netradičné spojenie prináša nový vietor do vašich pravidiel obliekania. Opasok sa z nohavíc presúva na obľúbené svetre. Toto partnerstvo musíte vyskúšať.

 

Ľadvinka namiesto opasku

 
 
Slovenské ulice tomuto trendu nakoniec podľahli tiež a vy si ho môžete užívať v druhotnej podobe. Ak túžite po opaskovej inovácii, ktorá zvládne zaniesť kľúče od bytu, rúž, vašu platobnú kartu a navyše je absolútne trendy, voľte fanny pack
0,00 €
0,00 €

 

Kardigán

 
 
Kardigán vás udrží v teple a vďaka opasku vaša postava naberie tie správne kontúry. Pletenina je v kurze a ak sa o ňu viete správne postarať, odvďačí sa vám pohodlnosťou a štýlovým výsledkom. Vhodnú alternatívu predstavuje aj aplikácia opasku na oversize sveter

 

Opaskový uzol

 
 
Opasky v zauzlenej podobe nájdete v obchodoch, ale takýto unikát si viete vyrobiť aj samy. Nepotrebujete k tomu žiadne špeciálne schopnosti, len minútku navyše. 

 

Široký opasok

 
 
Široký opasok určite neostane bez povšimnutia a bude sa hlásiť o slovo pri akýchkoľvek vyberaných kúskoch oblečenia. Odporúčame vyskúšať s košeľovými šatami.

 

Retiazkový opasok

 
 
Éra rokov minulých je späť. Pripravená rozbiť vaše denné rutiny. Skvelá náhrada bižutérie, čo poviete?

 
Vyskúšajte aj:
Zdroj foto:
pinterest.com

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy