Zimná blogerská inšpirácia: Aké módne kúsky ovládajú slovenský Instagram?

Ako si užívate praktizovanie vrstvenia a babušenie sa do plyšových kabátov? Musíme priznať, že celkom sme tomuto čaru podľahli. Samozrejme, nesmieme dopustiť, aby nám zima príliš vošla pod kožu. Slovenské blogerky poznajú osvedčené „know-how“ a zimné odievanie si celkom užívajú.  Vybrané instagramové inšpirácie hovoria za nich.

Kráľovná farebnej hry

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Natalia Homolova(@natinstablog),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Natalia Homolova(@natinstablog),

 
Ak potrebujete nabrať odvahu na nové módne výzvy, pohladiť vašu ružovú dušu, alebo si zlepšiť náladu, nemali by ste prehliadnuť azda najfarebnejší instagramový účet pod slnkom - @natinstablog. Táto Slovenka je chodiacim návodom na vychutnávanie módy plnými dúškami. Zima pre ňu rozhodne neznamená uťahovanie do kúta. Jej kombinácie s puffer bundami a plyšovými kabátmi sú to, čo potrebujeme. 

Dôraz na celok

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa LINDA BABUŠÍK ADAMČÍKOVÁ (@lapkinn),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa LINDA BABUŠÍK ADAMČÍKOVÁ (@lapkinn),


Prirodzenosť, dobrá energia a záruka vkusného kombinovania tón v tóne. Instagramový účet @lapkinn si zamilujete rovnako ako jej zmysel pre detaily vytvárajúce dokonalý celok. Doplnky nesmú chýbať.

 

Elegancia zimných mesiacov

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Romi Čuntová (@romilikes),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Romi Čuntová (@romilikes),


Legenda hovorí, že existujú ženy, ktoré dokážu predvádzať eleganciu aj pri mínusových teplotách. Ono sa to dá, aj keď ju občas musíme ukryť pod žiadanú vrstvu teplého kabáta. Počas fotenia sa však vieme prekonať a zabudnúť na randenie s mrazom. Toto sú zimné radovánky v podaní @romilikes.

 

Vrstvenie naše každodenné

 
 
Pokiaľ ste so zimou v naštrbenom vzťahu, neostáva vám nič iné než sa zmieriť s faktom, že odievanie musíte prevrátiť na zábavu. Vo funkčnom vrstvení má jasno aj @zrzkastyle.


Intímna neutralita
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Timea-Timbo (@timeatimbo),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Timea-Timbo (@timeatimbo),


Pre milovníkov neutrálnych farieb máme inšpiráciu od @timeatimbo. Ozaj, ešte stále ste nestihli podľahnúť čaru baretiek? Pre dámy, ktoré sa vyhýbajú noseniu klasických čiapok, je táto voľba skvelou náhradou. Spolu s pletenými šatami vytvoríte vlastnú cestu francúzskej elegancie.

Severský streetstyle

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Z U Z (@sjuloves),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Z U Z (@sjuloves),

 
V slovenskom podaní od @sjuloves. Pri prehliadaní jej fotogalérie na Instagrame naše módne duše stále podskočia od radosti. Nájdete tu minimalizmus, škandinávsku pečať, ale aj ulicu v unikátnom prevedení. Ugly sneakers dostávajú druhú šancu na život.
 

Nesmrteľná klasika

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DonnaIveh Fashion Blog (@donnaiveh),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DonnaIveh Fashion Blog (@donnaiveh),


Keď zabúdate na to, aká čarovná vie byť klasická sukňa, károvaný vzor, alebo jednofarebný rolák, listujte instagramovým kontom @donnaiveh. Mamy, budúce mamy, dcéry, babky, ženy – spojte sa. Grácia je na dosah.

 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy