Pre módu sa trpí: Prečo nosia muži čiapky, ktoré im nezakrývajú uši?

Okrem toho, že rok 2019 by mal byť podľa čínskeho kalendára jeden z tých mega šťastných, je tu zopár ďalších vecí, o ktorých chceme hovoriť. Pre krásu sa trpí, pre módu ešte viac. A svoje o tom vie aj mužské pokolenie. Dočkáme sa ďalších vystúpení z komfortných zón?
 

„Daj si pozor, lebo prechladneš!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa E R I C W E R T Z (@bluecollarprep),


Vždy dobre mienené mamine rady sú tie, s ktorými vedieme najväčšie súboje. Nikdy som si však nemyslela, že k tomuto vášnivému tangu sa tak intenzívne pripoja aj muži. Balans medzi praktickým fyzickým komfortom a nepraktickými estetickými módnymi trendmi nám pomáhajú v poslednom období statočne narúšať. Či už ide o odhalené členky, alebo o priesvitné nohavice z Asosu a Topshopu. Neviem, kde korenia počiatky tohto skupinového ceremoniálu, ale zimné mesiace priniesli do ulíc veľké množstvo chlapov so zapamätateľnými “orezanými” čiapkami. Tie ale nezakrývajú uši, neplnia ani ohrevnú funkciu a predstavujú horúci módny doplnok. Takzvané beanies sa podobajú zimným klobúkom. Na funkčný komfort a zahriatie organizmu zabudnite.
 

 

Kardashianky majú konkurenciu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ®️Hypeflaw (@paulbinam_),


Niečo ako dokonalosť cez kopirák? Sociálne siete si už favoritky v ženskom svete určili. Od presne definovaných kriviek až po každú jednu súčasť outfitu, ktorá musí byť okamžite trendy. Po lustrovaní mužského sveta si dovolíme povedať, že aj tu existuje akýsi nový model štýlového muža. Možno ste ho už stihli zhliadnuť v uliciach aj vy. Čo teda definuje prototyp spomínaného chlapa? Minimálne jeden z nasledujúcich bodov:
 
  • na nohách má vždy najnovší release tenisiek a vlastní minimálne jeden kus oblečenia od Supreme
  • obľubuje úzke strihy nohavíc a neprekážajú mu ani holé členky
  • oblieha všetky sociálne siete
  • zväčša vlastní francúzskeho buldočka

Chceli sme vedieť viac...

 
Každý trend má svoje korene, ku ktorým vás vie šikovne dostať ujo Google. Prvá vyhľadávacia akcia pod kľúčovými slovami „men cropped beanie“ vás privedie na stránku Asosu.  
 
Zdá sa, že ide o konkrétny druh čiapky zvaný aj „fisherman beanie“ (aka rybárska čiapka). Vďaka tejto módnej investigatíve sa dostanete ku videu, ktoré potrebujete vidieť. Bingo! Kultúra jednej čiapky priamo na podnose.
 


Príbeh o pôvode rybárskych čiapok sa spája – ako inak – s rybármi. Video vlogera Simmonsa objasňuje tento módny bermudský trojuholník. Keď sa v minulosti rybári vydali na more, potrebovali niečo, čo im pomôže udržať hlavu v teple. No na druhej strane museli byť obozretní a počuť všetky zvuky okolia. Aby im nič neuniklo, zvykli si rolovať svoje čiapky ponad uši. Nuž, tento logický počin sa dnes dostal oveľa ďalej a je súčasťou módy ulice.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa(@memes.roasting.on.an.open.fire),


Vloger Simmons vo svojom videu tiež načrtol fashion ťahák, ktorým by sa mali muži riadiť pri nosení tejto záležitosti. My ho posúvame ďalej.
 
+ Beanies sú skvelou voľbou v jeseni a počas zimy, kedy sa potrebujete popasovať s poveternostnými podmienkami, alebo s vlastnou lenivosťou pri úprave vlasov.
 
- Otázkou ostávajú letné mesiace, prvé rande, formálne udalosti (výnimku vieme akceptovať v prípade, že ste si vyskladali šialený outfit, ktorý si prítomnosť beanie pýta ako soľ)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Aden Henry (@adenhenry),


Podľa Google trendov tento čiapkový trend začal narastať na jeseň minulého roka a ani zďaleka neplánuje opustiť vysoké čísla obľúbenosti. Ako ste na tom vy? Spozorovali ste tento úkaz v uliciach? Čo si o tom myslíte? Zanechajte nám svoje postrehy v komentároch na našej FB stránke.
 
Do sčiapkovania, priatelia!
 
Zdroj: manrepeller.com

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy