Veľký návrat kovbojských čižiem: Šesť stylingov, ktoré si ihneď zamilujete

Návrat k westernovej siluete je viac než jasný. Kovbojské čižmy si po čase znovu pýtajú pozornosť a my musíme uznať, že ich komponovanie do outfitov ide jednoduchšie, než sme očakávali. Jeseň je pomaly za dverami a z festivalov sa budeme musieť preniesť do ulíc. Inšpirujte sa nasledujúcimi bodmi a vyskladajte si svoj western look na mieru. 

#s džínsami 

 

Kto by nechcel svoj streetový look povýšiť na inú úroveň? Ak vás nebavia vysoké podpätky, ale zároveň dnes nemáte chuť na tenisky, zoznámte vaše obľúbené džínsy s westernovými čižmami. Najťažšie rozhodovanie vždy padne na výber správnej farby. Biela alebo čierna?

 

#partner na večer

 

Univerzálnosť na počkanie presne podľa vašej chuti. Síce nepatria výsostne do kolónky glamorous, no vo vylepšenej verzii ich viete zaradiť aj do svojho looku na večierok. Pridanou hodnotou môže byť kožený zvršok či výrazná brošňa. Zdobeniu sa medze nekladú. 
0,00 €
0,00 €
 

#s letnými šatami


Pre snílkov, ktorí sa odmietajú vzdať tých najepickejších západov slnka s pomarančovým nádychom pri vyšších teplotách tu máme alternatívu ako si predĺžiť letné chvíle. K dispozícií sú milované a vzdušné šaty rôznej dĺžky. Čižmy môžete tentoraz loviť aj so statement prvkami. Myslíme, že sa budú skvelo hodiť aj k virálnemu šatovému trendu zo Zary, ktorý sme vám predstavili uplynulý mesiac. 

 

#print na druhú

 

Zvieracie vzory vždy vhupnú všade, kam to len ide. Inak tomu nie je ani pri zostavovaní looku, ktorý zahŕňa westernové čižmy. Vaša hadia potlač na šatách môže pokojne kolaborovať s haďou potlačou na topánkach. 

 

#na vysokej nohe

 

A to doslova. Vyskúšajte vyššiu verziu čižiem, ktorá siaha až pod koleno, spolu s košeľovými šatami. Oboje vyniknú v celej svojej kráse. 

 

#k svetru a sukni

 

Hľadáte parťáka, ktorý oživí vašu pleteninu a maxi sukňu? Ste na správnej adrese, kovbojské čižmy sú to pravé orechové. Komfortný outfit je jesenným favoritom číslo jeden. Spravte si svoj vlastný fashion week. 



 
Fotky: whowhatwear

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy