Týchto 9 letných šiat do 30€ budeš chcieť vlastniť vo svojom šatníku

Kalendárne sme predbehli dobu, aj keď ešte nie je oficiálne leto, počasie má iný názor. Niežeby sme sa na vysoké teploty sťažovali, zastihli nás však pomerne nepripravené. Zvrátiť tento nepríjemný stav môžeme skúsiť prostredníctvom týchto XY letných šiat, ktoré si doslova pýtajú slnečné lúče, no zato v cenách ostávajú skromné.

#1 back to the roots

 

90. roky nás zasiahli v plnej sile svojím návratom a nechystajú stlmiť úder. Využiť sa dajú aj v lete, a to najmä s osvedčeným áčkovým strihom a denimom. Ideálne na večerné vrstvenie, pre všetky tie, ktoré milujú variabilnosť – vystriedať ich môžete s hocakou blúzkou či tričkom.


#2 odhaľujeme ramená

 

Niekedy je ťažké zladiť rôzne vzory tak, aby hrali rovnakú melódiu. Ak vás trápi tento boj, ale ste odhodlaná vzorov sa nevzdať, šaty sú odpoveďou. Jednoducho stačí vybrať ten správny. Konformitu jednoty môžete porušiť v rôznych strihoch, pridaním volánov či zmyselným odhalením ramien.


 

#3 nežná

 

Cítiť sa pohodlne je v lete najdôležitejšie. Spojme však príjemné s užitočným, v zmysle – súčasne môžete aj dobre vyzerať. Ľahký materiál, uvoľnený strih a nude farby, ktorých odtieň môžete meniť postupne s opálením.

 

#4 denimová kráľovná

 

Aj keď takmer povinnou výbavou každého šatníka sú little black dress (krátke čierne šaty), nič vám nebráni siahnuť aj po iných materiáloch, ktoré dokážu byť rovnako lichotivé. Navyše tento strih zaručuje sexi figúru každému typu postavy.


#5 prísnejší dress code


Obliekanie do práce nemusí byť nuda aj v letnom období, práve naopak. Nájsť si cestu k štýlovosti  v schvaľovanej elegancii môžete skúsiť cez zakomponovanie trendy farieb do jednoduchých vzorov. Pásiky sú vhodnou voľbou, v kombinácii so strihom s previazaním na páse vedia krásne zúžiť figúru.

 

#6 hit sezóny

 

Zavinovacie šaty priam kričia – pláž! Vedia sa krásne prispôsobiť našim potrebám. Schovať, čo sa nepodarilo zhodiť od zimy, či sa len pohrať s prirodzeným zvýraznením toho, čo zhodiť ani nechceme. Nato sú to volániky a vrstvenie „neposlušnej“ látky, ktorej sa aj tak vždy podarí vyzerať dobre.

 

#7 pohodlnosť nadovšetko

 

Vonku horúčavy, kedy sa nám nechce pohnúť ani prstom. Čo je jednoduchšie, ako hodiť na seba jednofarebné košeľové šaty a vybavené? Nepotrápi vás ani vyberanie doplnkov, hodí sa k nim úplne všetko. Kombinovateľnosť je ich najsilnejšia stránka.

 

#8 „plis“ nie je ples


Plisé je látka číslo jeden. Svojou elegantnosťou a sofistikovanosťou si priam pýta punc kontrastu. Detail, ktorý ju dostane z jej komfortnej zóny. Zabudnite na lodičky a plesové sezóny a k týmto šatám si skúste dať radšej tenisky. Špagetové ramienka spĺňajú predpoklady ukázania opálenej pokožky v plnej kráse.

 

#9 bez kvetov ani na krok

 

Od jari tu máme každoročne kvetovú mániu a tá úspešne vždy pretrvá aj do leta. Kvetových vzorov je neskutočne veľa a sú outfity samy osebe. Akoby prácu spravili za vás, ostalo len nosiť ich s gráciou. Ak chcete trošku rozvíriť vodu, skúste ich kombinovať s inými kvetmi či rôznym strihom, typom šiat. Na letné večery sú zavinovacie šaty ako stvorené.

         

 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Terez

Študentka žurnalistiky, ktorá síce od detstva behá s mikrofónom, no našla sa až pri písaní. Rada ráno stojí pred skriňou a nevie, čo si obliecť. Rada nosí veci, nad ktorými babky prevracajú očami. Rada jedáva nezdravé veci a rada cvičí, cestuje. Rada žije život, ktorý má.

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy