Ako premeniť rutinné pracovné odievanie na zábavu

Keď sa k skorému budíku pridá fakt, že v kalendári svieti opäť pondelok, naša ranná energia automaticky klesá a žiada si poriadeho motivátora. Prinajmenšom aspoň taký víkend. V snahe vyrovnať ranné skóre utekáme k šatníku a tajne dúfame, že nám dnešný dress code pomôže k vykročeniu tou správnou nohou. Na rad prídu matematické kombinácie v podobe vyberania, prezliekania a následného vrátenia sa k prvej verzii. Verte či nie, aj táto ranná činnosť sa môže stať vašou obľúbenou, ak máte v skrini k dispozícii zopár módnych vychytávok. Drahé dámy, skráťte si spolu s nami rannú polhodinku pred zrkadlom vďaka týmto tipom.

Prelínanie trendov

 

Hneď na začiatku vás uistíme, že časy, kedy ste oddeľovali šatník na pracovnú a párty polovicu sú fuč. V súčasnosti dochádza v módnom priemysle k prelínaniu trendov – to znamená, že vaše každodenné pracovné outfity môžu pokojne obsahovať to, čo si vyberáte na piatkovú jazdu mestom. Či už sú to obľúbené volánové kúsky, cullotes alebo denimové sukne.

Rozžiar priestor


jesenný horčicový outfit  zelené pásikavô nohavice  čierno-biela midi sukňa

Ďalšou z možností, ako prebudiť nielen svoje obliekanie, ale aj pohľady kolegov, je siahnuť po jednotlivých farebných kúskoch. Jeseň si tiež pýta svoju dávku farieb, skúste to znovu s červenou, horčicovou, modrou alebo zelenou kráľovnou. Alternáciou môžu byť aj vzory. Gingham ešte nepovedal svoje posledné slovo.

Ach, zasa tá romantika!


volány jeseň 2017  pasikavá košeľa s volánmi  biely sveter s volánmi

Volány, volány, volány. Tento trend ohuruje bez prestávky a vytvoril si širokú dámsku základňu obľúbenkýň. Vaše čierne office šaty dostanú vďaka nim druhý dych a nohavice zas prinesú do „kanclu“ nádych retra. Volánová blúzka a čierne džínsy budú dôkazom, že aj pracovný outfit môže byť ľúbezný.

Hravé nohavice


outfit do práce  outfit do officu  outfit business


Wide leg pants alebo cullotes – to sú parťáci, ktorých váš bunda a sveter potrebuje. Pôsobia mladistvo a okrem toho sú extrémne pohodlné. V tomto prípade môžete tiež investovať do farieb alebo vzorov. Ak sa vám to zdá „príliš“, siahnite po elegantnej čiernej klasike.

Inovácia v oblasti topov


    

Možno ste už stihli upriamiť pozornosť na dizajnérske kúsky, ktoré sú „pozliepané“ z viacerých textúr, farieb a materiálov. Ak ešte nevlastníte tento parádny one-piece, inšpirujte sa vybranými kombináciami. K tomuto kúsku stačí zo skrine vybrať tie najobyčajnejšie nohavice, ktoré doma máte.

Časový sklz zachránia doplnky


   

Ak je máte dnes naozaj deň blbec a nálada sa transformovala do simple black outfitu, otvorte šperkovnicu. Presne, je to ten predmet, ktorý ukrýva malé skvosty, na ktoré väčšinu pracovných dní zabúdame. Minimalistický náhrdelník, unikátne brošne či návrat kruhových náušníc podáva poslednú pomoc pred odchodom do práce.

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy