Jarná fashion nádielka: Slovenská blogerská scéna žiari farbami a búra konvencie 

Slnečné lúče sú na dosah a teplejšie dni nám konečne začínajú otvárať skutočnú cestu k našim jarným kreáciám. Tie môžu byť odviazanejšie a variabilnejšie. Pomaly zabúdame na vrstvenie v leveli pre pokročilých a otvárame ďalšiu obliekaciu sezónu. Ako je na tom slovenská blogerská scéna? Nechajte sa inšpirovať nasledujúcim výberom, ktorý zosobňuje hlas jarnej ulice. 

Slnečná romanca 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DonnaIveh Fashion Blog (@donnaiveh),


Lahodné počasie si zaslúži hru s farbami, ale aj s materiálom. Povýšte svoj look na najvyšší piedestál podobne ako @donnaiveh. Zamilovali sme sa do tejto farebnej kombinácie a musíme uznať, že vytvoriť takéto decentné a zároveň trendové kombo zaberie niekedy dosť námahy. No výsledok stojí za to. 

V šľapajách módnych magazínov 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa jankatopanka (@jankatopanka),


Stylistka @jankatopanka praktizuje svoju profesiu naplno. Pri jej uličných prevedeniach sa nikdy nenudíme a vždy si berieme tie správne dávky inšpirácie. Ozaj, nezabúdajte na prítomnosť block heels.
 

Klobúky v novom šate 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SeeMe (@cisarovenovesaty),


Instagramový účet @cisarovenovesaty ťa vezme do sveta, v ktorom sú akékoľvek odievacie pravidlá neznámym pojmom. Bucket hats hlásia poriadny návrat a my by sme si mali pomaly zvykať, pretože svetové móla to tento rok zobrali s týmto doplnkom naozaj vážne. 


Viazanosť nemusí byť nuda

 

Pokiaľ každý deň bojujete s internými obliekacími pravidlami spoločnosti, v ktorej pracujete, nemusíte zakaždým vešať hlavu. V hre sú predsa kostýmové variácie ponúkajúce rozličné odtiene a možnosti kombinovania. Rozžiarte kanceláriu v každom ročnom období. Vďaka @zrzkastyle máme na podnose hneď jeden svieži variant. 

 

Zbohom, milá konvenčnosť 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Natalia Homolova (@natinstablog),


Svet @natinistablog nie je nudný ani v prípade, že zo svojho denného obliekacieho plánu vyradí dúhové elementy. Skúšali ste už svoje ugly sneakers skombinovať do neutrálnych tónov a porušiť obliekaciu konvenciu? Smelo do toho!

V žiare vzorov 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Z U Z A N A (@sjuloves),


Okrem leopardieho kráľa, ktorý si stále drží svoju pozíciu v spleti vzorov, sú na zozname kvetiny. Áno, môžete ich použiť znova a znova, pretože nepodliehajú nalinajkovaným časovým intervalom módy. Každý jeden reprezent @sjuloves je pohladím pre slovenské duše. Ó, a všimli ste si tie topánky? 

 

Tradično na iný spôsob

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa LINDA BABUŠÍK ADAMČÍKOVÁ (@lapkinn),


Čo k milovanej koženej bunde? Obľúbené kúsky stačí opäť zmiešať dokopy, vytiahnuť ten najpovolanejší, ktorý bude upriamovať pozornosť a obohatiť vo farebných tónoch. @lapkinn línia je definovaná zapamätateľnou plisovanou sukňou a podčiarknutá statement doplnkom. Presne takýto postup sme mali na mysli. 

 

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy