Poznáme dokonalý strih nohavíc, ktorý pristane každej žene

Ak sú nákupy pre maniakov oblečenia v niečom postrachom, tak sú to strastiplné minúty strávené v skúšobných kabínkach. O to viac, ak chcete pri skúšaní nohavíc nájsť tie svoje pravé „popoluškovské“. Objaviť správny strih, ktorý vám bude robiť spoločnosť až do roztrhania, chce síce veľa trpezlivosti, no my vám to uľahčíme dnešným objavom. Našli sme kompromis, ktorý lahodí každej postave.
 
 

Dôležité je pozrieť sa na to zozadu

 
Keďže jedným z veľkých benefitov lahodiacich nohavíc je pekne tvarovaný zadok, pri ich kúpe by ste mali dbať aj na to, ako vyzerajú zo strany zaujatých pozorovateľov. Podstata spočíva nielen vo výbere správnej akosti, ale aj takzvaného zadného sedla odevu. Je to časť nohavíc, ktorá sa nachádza medzi pásom a vreckami. Zadné nohavicové prešívanie je akousi nevyhnutnosťou pre kúsok stelesňujúci vašu novú závislosť. Pre lepšiu predstavivosť prikladáme grafický náčrt.
 

Ideál ideálov

 

Aj napriek tomu, že existuje mnoho tvarov a strihov, najobľúbenejším sa stala klasika v podobe V-shape. V tomto type nohavíc vynikne váš zadok najlepšie. V-shape je zväčša umiestnený nad vrchnou časťou vášho sedacieho svalu. Dolná časť vreciek by mala byť situovaná tam, kde sa stretáva váš zadok a stehná. Toto prešívanie lahodí rozličným typom postavy.
 

"The back yoke in a pair of jeans is essential in determining the fit of the jeans and how flattering they are on your bum." (P.A. Geller)

 

Tipy na nákup

 
Redakcia Lovely si pre vás pripravila nákupnú inšpiráciu, ktorá pomôže zaplniť váš nohavicový wishlist.
 

# zvonová tradícia, ktorá vás opticky zoštíhli



 

# cropped štýl ľahko párovateľný s lodičkami



 

# milované skinny jeans, ku ktorým obujete tenisky i podpätky



 

# straight-leg verzia pre jedinečný look


 
(Zdroj foto: Pinterest.com, Whowhatwear.com)

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy