Štýlová evolúcia Emmy Watson

Poznáte ten pocit, keď si prezeráte staré fotografie a máte chuť zapredať celý ten „nadupaný“ styling, o ktorom ste si roky dozadu mysleli, že je najlepší na svete? Cena útechy v podobe dobrého pocitu sa dostaví vtedy, keď nájdeme postarší audiovizuálny materiál našej obľúbenej celebrity s podobným osudom. Inak na tom nie je ani ikonická herečka a role model mnohých ľudí tejto planéty – Emma Watson.
 
Jedna z najlepšie oblečených svetových hviezd súčasnosti odštarovala kariéru červeného koberca vďaka kultovému filmu Harry Potter. Jej prvý kontakt s leskom celebritných lookov nastal v roku 2001 a zo šedej myšky sa transformoval do pozície módnej trendsetterky. Redakcia Lovely pre vás zmapovala jej osobný vzostup ku hviezdam.
 

November 2001

 

Desaťročná „Hermiona“ vstupuje na červený koberec a užíva si premiéru prvej časti Harryho. Na všetky desiatky od poroty to síce nie je, ale fráza „každý nejak začínal“ sa tu zázračne hodí.
 

November 2002

 

Londýnska premiéra Tajomnej komnaty si vyslúžila look s romantickým nádychom. Upriamujeme pozornosť na Emmin vlasový styling, ktorý bol na každej udalosti odlišný.
 

November 2003

 

Emma prichádza na odovzdávanie cien detským filmovým a televíznym hviezdam. Herečka strieda romantiku za prvky, s ktorými sa bleskovo posunula o dvadsať rokov dopredu. Štylista bol v tomto období zrejme ešte neznámym pojmom.
 

Máj 2004

 

Premiéra časti Harry Potter a väzeň z Azkabanu priniesla opäť návrat k simple materiálom a jednoliatym farbám. Dovolíme si tvrdiť, že takáto módna poloha dospievajúcej Emme svedčila najviac.
 

Február 2005

 

BAFTA Film Awards v Londýne a žeby štartujúca módna rebélia herečky?
 

September 2006

 

Premiéra filmu Driving Lessons – Emmine módne nálady sa radikálne striedajú, podobný úlet zažila v deviatej triede nejedna z nás.
 

Jún 2007

 

Tlieskame! V tomto looku vidieť dizajnérsky nádych.
 

September 2008

 

Parížsky týždeň módy si žiadal vybočenie z bežnej dráhy. Diorove pozvánky sa predsa neodmietajú.
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €

December 2008

 

Ryšavá Hermiona sa premieňa na malú dámu, ktorej dospievanie majú možnosť sledovať všetky svetové objektívy.

Júl 2009

 

V krátkej línii sa ešte chvíľu zdržíme. Emma poctila svojou návštevou Late Show Davida Lettermana.
 

Máj 2010

 

Línia outfitov sa láme do novej polovice. Dokonalé otvorenie výstavy. Emmina identita dostáva ženské kontúry.
 

November 2010

 

Premiéra Darov smrti s ikonickým monochrome výzorom a novým strihom. Nečakanú zmenu účesu ľudia poňali dvojakým spôsobom. Jedni ho milovali, druhí nenávideli.

Júl 2011

 

Druhá časť Darov smrti a Emma servíruje nositeľné umenie. Za podobný kúsok v šatníku by sa nemusela hanbiť ani teraz.
 

Február 2012

 

Emma vymenila nenápadné odtiene za výraz.  Červený koberec túto zmenu privítal všetkými desiatimi.
 

Máj 2013

 

Rok s trinástkou na konci odštartoval revolúciu asymetrických tvarov v Emminom šatníku oveľa skôr, než sa stihla dostať k nám.

Júl 2014

 

Parížske dni módy opäť vytiahli z Emminých kreácií to najlepšie, jej módna identita bola definovaná už jasnými kontúrami.
 

Apríl 2015

 

Z tohto vizuálu by sme si mohli pokojne brať inšpirácie do zajtrajšieho obliekania. Emma v tomto roku získala prestížne ocenenie Forbes 30 under 30. Herečka sa stala ambasádorkou dobrej vôle. Jej reč, ktorou apelovala na kampaň rodovej rovnosti HeForShe, sa rýchlo šírila internetom a Emma sa tak stala zástupnou advokátkou oboch pohlaví.

 

Apríl 2016

 

Večera v Bielom dome sa musí niesť vo veľkom štýle. Výsledný efekt sa chváli sám a bez slov.
 

Február 2017

 

Na premiére Kráska a zviera zbalila Emma všetky svoje uplynulé zovňajšky do veľkolepej róby. Nuž, éra dychvyrážajúcich outfitov ani zďaleka  nie je na ústupe.
 

Marec 2018

 

Bodku za výberovou evolúciou tvorí sofistikovaný look z Oscarovej párty. A my si prajeme viac Emmy Watson pre módny rang!

Spomínate si na módne kreácie z prvej dekády vášho života? Aký kúsok ste nosievali najradšej? Dajte nám vedieť v komentároch na našej FB stránke.
(Zdroj foto: Pinterest.com)

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy