Toto sú topánky, s ktorými si v letnom botníku vystačíte

Topánková láska u žien plynie cez prekypujúcu závislosť až do vášnivých zbierok, ktorých majiteľky vlastnia ozajstné skvosty. Mnohokrát sú to však len výstavné kusy určené na život v policiach. Dnešný článok venujeme ženám, ktoré chcú skĺbiť kúpu topánok s efektívnosťou, variabilnosťou nosenia a najnovšími trendami sezóny a popritom nezabrať všetok domáci životný priestor.

Koľko párov topánok teda žena v lete potrebuje?

1x šľapky


Svieže letné modely roka 2018 sú posiate kvetinami a metalickými odleskami a hýria farbami. Pre dámy, ktoré potrebujú vyzerať šik za každých okolností vyberáme jednoznačne favorita roka, ktorým sú šľapky inšpirované módnym domom Gucci.
 

Pokiaľ plánujete stráviť nejaký čas na pieskovej pláži, odporúčame zabezpečiť si ešte jeden pár tejto obuvi. Skvelým adeptom do zbierky budú obľúbené flip-flops, ktoré odštartovali boom v deväťdesiatych rokoch a tešia sa veľkej letnej obľube. Ďalej sú tu štýlové pool slides s logami svetových značiek alebo klasické, no o to viac trendy korkové šľapky. Vplyvom vonkajších faktorov sa síce rýchlejšie opotrebujú, ale rýchlo ich môžete vymeniť za ďalší pár. Sú totiž cenovo dostupné a nenáročné na údržbu.

 

2 x tenisky

 

Zdroj pohodlnosti sa valí na chodníky túto sezónu ešte viac. Z teniskového zoznamu odporúčame kúpu dvoch párov. Jedny neutrálne, vhodné na rýchle a bezstarostné kombinovanie. Nezabúdajte na „starú školu“, ktorá je in za každých okolností. Velcro tenisky v bielej a čiernej farbe alebo klasika v podobe nesmrteľných modelov Adidas, Reebok či Puma.  

Pre „vyšperkovanie“ outfitu siahnite po druhom type tenisiek – kolorované, vzorované, s florálnou potlačou, nášivkami a akýmikoľvek printmi.

 

3x sandále

 
Sandále. Najstarší typ obuvi, ktorý poskytuje v horúcich letných mesiacoch voľnosť, ale aj komfort a ochranu chodidla. Nie nadarmo boli najobľúbenejším a najnosenejším typom obuvi už v starovekom Grécku.
 
Prvým sandálovým kúskom  je fashion variant vhodný na bežné nosenie. Nízka podrážka v kombinácii so zaujímavými farbami, textúrou a vzormi vytvorí na vašich chodidlách súhru módneho prievanu a komfortu. Módne povolenie majú aj kitschy detaily, akými sú kvetinové, dúhové, či ovocné aplikácie. Nebojte sa ani platforiem, ktoré sú mega pohodlné, bez problémov v nich obehnete mesto a popritom naberiete pár plusových centimetrov.

Druhým typom sandálov sú tie, po ktorých volá letná dovolenka alebo výlet za svetovými pamiatkami. Nezabúdajte na to, že prvoradá je bezpečnosť a pohodlie, žiadna z vás určite netúži získať po päťhodinovej spoznávačke bonusové opuchy chodidiel. Vhodným adeptom sú sandále na viazanie, ktoré obopne chodidlo. Pre ženy s plochými chodidlami sú výhrou sandále s tvarovanou stielkou alebo podrážkou.
 

Špeciálne príležitosti si aj v lete vyžadujú špeciálnu obuv. Pre takéto chvíle sú ako stvorené sandále na podpätku. Tento rok to nie je žiadna závratná výška. Poďakujte sa za mules, block heels, ale aj platformy. Zelenú majú aj rôzne tvarované podpätky. Otvorenej obuvi dodajú šmrnc detailné aplikácie v podobe kúskov kožušiny, výšiviek alebo korálikov.
 

Vyžívajte ich tak často,  ako to dovolí počasie, pretože v porovnaní s inými modelmi topánok sa nimi môžete pýšiť omnoho kratšie.

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy