Tričko a denim nemusí byť nuda! Ako ich správne kombinovať? Sleduj

Myslím, že široko ďaleko nenájdete obľúbenejšiu kombináciu akou je práve tričko s denimom. Pod denimom myslím akýkoľvek riflový kúsok. Či už to je sukňa, nohavice alebo bunda. Ich nekonečná variabilita a štýlovosť sa jednoducho nedá prehliadnuť. Veď uznajte sami, je tu niekto kto nemá v skrini tričko alebo rifle po mame?

Dajme si trochu histórie


Ak si myslíte, že denim bol hneď ušitý pre miestne celebrity, tak ste na omyle. Objavil sa v 17. storočí pre talianskych námorníkov. Levis Strauss o niečo neskôr v 19. storočí začal v Amerike predávať pracovné odevy, ktoré boli ušité z tohto materiálu a malo to veľký úspech. Ako roky ubiehali, tak sa denim od robotníkov začal objavovať aj v rebelujúcej mládeži. Tak sa dostal tento materiál v jej rôznych prevedeniach do našich šatníkov a drží sa tam zubami nechtami (aspoň u mňa určite).

Denim + pásiky

 

Ja bez mučenia môžem povedať, že pásiky sú moja slabosť. Neviem kedy sa to stalo, ale ako náhle sa začne oteplovať, tričká s prúžkami idú u mňa ako teplé rožky. Tuto kombináciu béžovej, pásikov a denimu milujem zo všetkých najviac. K tomu členkové biele čižmy (verte alebo nie, ale biela farba je pre topánky naozaj veľmi dobrá) a ide sa von!

Rokenrolla

 

Dušičkou som nežná osoba, ale občas pritvrdím. Hlavne teda v outfite. :-D Túto sekáčovú kombináciu odporúčam každému, kto má cez deň povinnosti a musí veľa chodiť a zároveň sa chce cítiť sofistikovane sexy (ja viem, popis ako zo ženského magazínu). Sieťované pančuchy, oversized sako a krátke denimové nohavice sú na jarné počasie ako udelané. Ak zrovna nepočúvate Guns & Roses, kľudne si oblečte aj Backstreet boys tričko z detstva. Spravte si z neho crop top a nikto nezbadá, že ste z toho vyrástli.

Parle vous denim?

 

Francúzsky šmrc mi je veľmi blízky. Od kedy mám krátke vlasy, tak ešte viac. Aby vzorec tričko + denim nebol príliš jednoduchý, v tomto outfite som vrstvila. Pre ucelenejší look som radšej vybrala iba dve farby a to bielu a svetlomodrý denim. Aj keď by som (bohužiaľ) takto nevyšla na ihrisko s Miluškou, na matcha latte s kamoškou určite. Riflová baretka je len čerešnička na torte a podľa mňa musí sedieť každému.

Vitajte na palube letu 3748

 

Hneď ako som videla tentou outfit, tak ma napadlo slovo letuška! Keby takto chodili oblečené, to by bolo čo? :-D S takýmito riflovými šatami máte vyhrané. Pekne sedia na postavu, vedia nejaký ten estetický nedostatok zakryť a ľahko sa dajú kombinovať. Ja mám pod ním biele bavlnené tričko, ktoré nikdy nesklame. Aby som do toho dala trošku prímesy Francúzska, ako doplnok som si dala šatku okolo krku, ktorá vie narobiť zázraky.

Outfitov na tričko a denim je naozaj veľa. Keď každý do toho vložíme „to svoje“ aj jednoduchý look môže byť zaujímavý. Ono môžno ani nejde o to, ako moc je zaujímavý, hlavne že je váš a vy sa v ňom cítite dobre. Berte tieto moje outfity ako inšpiráciu. Možno vám pri pohľade na nich napadlo, že podobné kúsky máte aj vy, len ste ich nenosili. Teraz je najlepšia príležitosť vybrať ich a vyvetrať!

S pozdravom
DonnaIveh
Zdroj foto:
Roman Kopernicky
Lovely výber:

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

DonnaIveh

Blogerka a stylistka v jednom, ktorá sa hrá s módou so srdcom a podľa jej vlastných trendov. Farby, textúry, materiály a strihy sú na móde najkrajšie tak prečo s nimi nepracovať!

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy