4 zaručné veci, ktoré oživia váš kapsulový šatník

Šatník, ktorý je variabilný a máte v ňom prehľad. Nie je preplnený zbytočnosťami, ale zároveň viete obnosiť a kombinovať všetko, čo v ňom nájdete. Slovo kapsulový šatník, sa poslednú dobu skloňuje čoraz viac a my sme ho spomínali už v predchádzajúcom článku. V dnešnom článku by som vám rada ukázala, ako si vašu skriňu môžete  jednoducho oživiť. Síce sú tieto štyri kúsky možno teraz „v kurze“, ale vidím v nich dlhší potenciál, ako iba na jednu sezónu. Ak vás zaujíma, ktoré to sú, čítajte ďalej.
 

Nohavice „paper bag“

 


Za týmto názvom sa skrývajú nohavice s vysokým pásom tesne nad pupok. Zväčša je k nim opasok, ktorý ešte viac môže stiahnuť váš pás. Práve ten môže za jeho nariasenie, ktoré pripomína efekt zaviazanej papierovej tašky. Strih nohavíc je širší a viac pohodlnejší. Najlepšie ukážu s tričkom, topom alebo blúzkou, ktorú si môžete zapraviť dovnútra nohavíc. K teniskám, vysokým opätkom, platformovým topánkam alebo k členkovým čižmám – dajú sa nosiť na viacero spôsobov. Je to už na vás, ktorej kombinácií budete naklonená.

Farebný alebo biely denim?

 


To je otázka! Každý máme určite aspoň jednu vec vyrobenú z denimu. Modrý alebo bledomodrý denim je klasika, ale máte niečo z bielej alebo farebnej rifľoviny? Farebná denimová bunda vám môže robiť spoločnosť v škole, na stretnutí s kamarátmi, na festivale, na prechádzke v lese.. skrátka všade, kde si ju budete chcieť obliecť. Preto ju považujem za nadčasovú vec, ktorá aj po rokoch bude mať svoje čaro.

Remienkové sandále

 


Síce skupina Spice Girls už nie je aktívna, ich outfity máme v živej pamäti. Keď nebudete mať čo robiť, choďte za ujom Googlom a nájdite si staré outfity Victorii Beckham. Jej elegantný štýl by bol aj dnes v kurze. Práve ona nosila minimalistické remienkové sandále a čierny lak na nohách. A to nielen ona! Aj známe blogerky, majú minimálne jednu fotku vo svojom instagrame, práve s  týmito topánkami. Mne sa tento typ topánok veľmi páči, keďže nohu pekne ukáže a sú nositeľné ku všetkému.


Jediná vec, na ktorú by som možno upozornila, ak máte širšie chodidlá, skúste hľadať sandále so širšími remienkami. Tie vám lepšie sadnú a budú pre vás pohodlnejšie. Tiež prosím, nezabúdajte na to, keď si budete fotiť fotku „zhora“ v štýle „where I stand“, majte pedikúru na 100%. Tieto sandále odhalia viac ako by sme chceli. Hold, zima už naozaj skončila.

Neutrál

 


Čo je lepšie do praktického šatníka ako neutrálne farby. Zemité odtiene a tóny sa dajú kombinovať veľmi ľahko. Skvele k nim sedia živé farby ako oranžová, žltá, ružová, ale tiež biela alebo pastelové farby. Ja som vybrala mini sukňu v neutrálnej farbe, ktorá môže pripomínať jemne vojenský štýl. Mini dĺžka sa opäť hlási o slovo toto leto a ja v sukne podobného typu vidím potenciál aj v chladnejšom období. Oversized sveter v jasnej farbe, martensky a aj prvý sneh s ňou zvládnete! To je podľa mňa variabilný kus oblečenia.

Niekedy stačí málo na oživenie vašich outfitových kreácií. Môžu to byť maličkosti ako šatka, klobúk alebo zaujímavé šperky. Ak by to pre vás nestačilo, možno týchto pár vecí vás inšpiruje. Nezabudnite, že pred každou kúpou oblečenia poriadne pozrite vašu skriňu, či sa tam niečo podobné už nenachádza. Nech je vaša kúpa naozaj potrebná.

Dajte vedieť, ktorý outift sa vám najviac páči!

Vaša DonnaIveh

Foto: Roman Kopernicky

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

DonnaIveh

Blogerka a stylistka v jednom, ktorá sa hrá s módou so srdcom a podľa jej vlastných trendov. Farby, textúry, materiály a strihy sú na móde najkrajšie tak prečo s nimi nepracovať!

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy