Sedem outfitov, vďaka ktorým dáte šancu bielym rifliam

Biele nohavice patria do akejsi pomyselnej kategórie „nedotknuteľných“. Vyzerajú božsky, no vyžadujú si extra dávku starostlivosti a obozretnosti pri ich nosení. Nechcete predsa riskovať boje s fľakmi, o ktoré sa zaslúži naša pondelková šikovnosť či úlety počasia. Tieto veci však prestanete riešiť v momente, kedy zistíte, že dokážu z klasického outfitu vytvoriť chodiacu sofistikovanosť a jedinečnosť.

1. Jednoduchosť je cesta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Clémence (@clemence_allaire),


Módne prognózy pre rok 2019 sa naplnili. Elementárny základ fashion kombinatoriky je známy každému, no predsa zvykneme váhať pri jeho praktizovaní. My hovoríme – smelo do toho! Pokojne upustite od skinny strihov. Zvonový charakter je stále v kurze. 

2. Rozumejú si naozaj so všetkým

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Timea-Timbo (@timeatimbo),


Ak chcete postúpiť o level vyššie a máte pocit, že váš finálny look si okrem kombinácie bielej a kráľovskej béžovej pýta ešte šťavnatú bodku, opäť sa zahrajte na malú koloristku. Povolené sú nielen ďalšie farby, ale aj vzorované doplnky.

3. Pánska karta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Brittany Bathgate (@brittanybathgate),


Rozhodli ste sa to zajtra uhrať na tomboy ceste? Siahajte po rovno strihaných verziách bielych nohavíc. Monochrome paleta medzi seba prijíma nového adepta.

4. Od hlavy po päty…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Harling Ross (@harlingross),


Rozširujte svoju šatníkovú zbierku premyslene a podrobte svoj nákup dôslednej selekcii.   Vyskúšajte biely komplet v podobe kombinácie nohavíc a menčestrovej bundy, alebo nohavicový kostým. Bielu symfóniu môžete zľahka narušiť pásikmi, ale aj malými detailami. Na nich stojí svet a s bielou dvakrát viac.
 

5. Split hem variant

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lindsey Holland (@ropesofholland),


Pokiaľ vám tento pojem ešte nie je známy, rýchlo si ho zapisujte do výkladových slovníkov a aplikujte do praxe. Je dosť pravdepodobné, že o chvíľu budú tieto nohavice brázdiť všetky hlavné i vedľajšie ulice vášho mesta.

6. Strapcová revolúcia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Aistė Svarauskaitė (@mondayjazz),


Po rázporkoch tu máme ďalšieho adepta do horúceho kresla. So strapcami ste sa v uplynulých sezónach stihli zoznámiť nielen na nohaviciach. Odteraz môžu byť statement elementom vašej osobnosti.
 

7. Nikdy sa jej nenabažíme dosýta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Nazrin Agharzayeva (@navistyles_com),


Hovoril tu niekto o sofistikovanosti? Takto to máme najradšej. Ak to chcete ladiť v podobnom tóne, nezabúdajte na farebnú zhodu kabelky a opasku. Ozaj, kruhové náušnice z vášho wishlistu nenechajte len tak ležať v nákupnom košíku. 


Lovely výber:

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy