Sedem šatových trendov, ktoré budú túto jar všade

Prvé jarné lúče a ranný štebot lastovičiek sú síce ešte v nedohľadne, no módni dizajnéri už majú návrhy kolekcií na ďalšiu sezónu úspešne za sebou. Nákupné centrá vytvárajú miesta pre kúsky znovuzrodenia, a preto je na čase spraviť exkurz do novej etapy. Prehliadkové móla diktujú šatový minimalizmus, ale aj nekompromisný experiment. Milé dámy, držte si klobúky, jarná šatová nádielka bude svieža a inovatívna.

tie s nadýchaným rukávom 

 
šaty s volánmi
 
Je to oficiálne. Nadýchaná textúra bude všade. A šaty nie sú žiadnou výnimkou. Tento trend sme v roku 2019 milovali a módne prehliadky ukazujú jeho pretrvávajúcu dominanciu. Zdá sa, že na jar budeme mať statement rukávy všetci. 

pre minimalistky

 
minimalistické šaty
 
Botega Veneta ma na rováši nielen jednu z top dizajnérskych kabeliek uplynulého roka, ale rozhodla sa tiež udávať trendy aj v šatovej kategórii. Oči na stopkách by mali mať minimalisti i všetci tí, ktorí milujú funkčnú a nositeľnú módu. Môžeme sa tešiť na sofitsikované odtiene, jednoduché siluety a nadčasové tvary, ktoré budú kľúčom v úspechu. 

s vyrezaným detailom 

 
šaty s výrezom
 
Po zhliadnutí prehliadok značiek Gucci a Off-White vám dávame záruku, že šaty s vyrezávanými detailami sú späť v plnej zbroji. Jedinečnú hru so strihom, ktorá dokáže jednoduché šaty povýšiť na malú šatníkovú trofej, budeme sledovať aj naďalej. Očakávajte ďalšie reporty.  
 

polo šaty

 
polo šaty
 
Skôr, než tento módny počin odpíšete na vedľajšiu koľaj tenisového kurtu alebo študovne, pozrite sa na to, ako ich vidia dizajnéri v nových kolekciách. Prada spárovala polo tričko z tenkej tkaniny so statement sukňou, Altuzarra zase posunula svoje modely na nový level a verejnosti predstavila štýlové pletené polo šaty. Prijmite túto výzvu a poďte s nami do toho.

polka dots

 
bodkované šaty
 
Bodky sú dots a túto jar budú naozaj všade. Módni velikáni si mädlia ruky, ktovie čo má za lubom taká Zara. Máme tušenie, že v bodkovanom trende s vlastným Instagramom bude pokračovať. Nechajme sa prekvapiť. 

 

vrstvy v hlavnej úlohe 

 
vrstvené šaty
 
Objem na druhú, ale pokojne aj na desiatu. Keď sledujete Dior či Valentino kolekcie, je vám jasné, kam investovali všetok svoj stanovený rozpočet. Objemné variácie šiat sa podľa všetkých predpokladov nezdržia na pultoch len jednu sezónu. 

háčkované šaty 
 

háčkované šaty
 
Fendi, Ferragamo, ale aj Alexander McQueen si pomyselne podali ruky a na svoje prehliadky priniesli poriadny refresh. Zabudnite na háčkované záležitosti spred desiatich rokov, dizajnérske predikcie na jar 2020 disponujú moderným nádychom. Ak potrebujete oživiť vašu basic paletu, nepoznáme lepší spôsob.
Zdroje: 
 
www.whowhatwear.co.uk

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy